Shatler's Cocktails San Francisco

Vis stort billede
Shatler's Cocktails San Francisco

19,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

San Francisco fra Shatler's Cocktails, alkoholfri.

Hvis du vil nyde den perfekte cocktail, behøver du ikke at gå i byen længere. Med de første "ready2serve"-cocktails i professionel kvalitet, kan du nu nyde cocktails bekvemt derhjemme: F.eks. til fødselsdage, spontane fester med venner, afslappende aftener på terrasse, foran pejsen eller til at grille og ”"”chille"”.

Flere detaljer

Mere info

Shatler's sortiment byder på populære drinks både med og uden alkohol, der kan blandes direkte i glasset og uden konserveringsmidler. 

Super nemt og hurtigt: Læg knust is i et glas, ryst Shatlers dåsen, hæld cocktail i glasset og rør rundt. Lynhurtig klar til din nydelse. Shatler's er udviklet af bartendere og gør verdens mest populære, klassiske cocktails enkle og nemme at lave. 

Se her på Youtube hvor nemt det er at lave den perfekte cocktail med Shatler'sLink til video på Youtube (åbner i nyt vindue)

Ingredienser: Frugtdrik med frugt indhold på mindst 80% med vand, ananas, grapefrugt, appelsin og citronsaft koncentrat, grenadine. (Granatæble sirup: sukker, vand, acidifier citronsyre, smagsstoffer, frugt og vanilje ekstrakter, farvestoffer E150d, E122), Aroma, E122: Kan forårsage negativ indvirkning på aktivitet og opmærksomhed hos børn. (200 ml CartoCan)

PRODUKTDETALJER
Reference

4260129150543

Alkoholprocent (% vol.)

0%

Indhold

200 ml

Shatler's Cocktails San Francisco Shatler's Cocktails