LEGO Star Wars First Order Transporter - 75103

Vis stort billede
LEGO Star Wars First Order Transporter - 75103

899,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Sænk rampen, få soldaterne om bord, og gør klar til at transportere dem i kamp! Denne tungt armerede First Order Transporter er fyldt med seje funktioner, såsom dobbelte skydere med fjederudløser, topmonteret dobbelt knopskyder og luge med plads til en minifigur, pilotkabine med luge, som kan åbnes, plads til fire minifigurer i lasten, store motorer bagtil samt skjulte, gennemsigtige hjul, der giver indtryk af en "ægte" svævefunktion. Den øverste del kan også fjernes for at få let adgang.

Gør dig klar til at genskabe utrolige kampscener fra Star Wars: The Force Awakens! Syv minifigurer med våben og tilbehør medfølger: to soldater fra modstandsbevægelsen, to First Order Flametroopere, to First Order Stormtroopere og kaptajn Phasma.

Flere detaljer

Mere info

- Syv minifigurer med våben og tilbehør: to soldater fra modstandsbevægelsen, to First Order Flametroopere, to First Order Stormtroopere og kaptajn Phasma.
- Dobbelte skydere med fjederudløser, topmonteret knopskyder, pilotkabine med luge, som kan åbnes og med plads til en minifigur, lastrum med plads til fire minifigurer, store motorer bagtil, aftagelig overdel samt skjulte, gennemsigtige hjul, der giver indtryk af en "ægte" svævefunktion.
- Våben: to blastere, sølvfarvet blaster, titaniumfarvet blaster og to flammekastere.
- Tilbehør: seks hjelme.
- Drej tandhjulet for at sænke rampen.
- Tag toppen af for at få let adgang.
- Ser ud til at svæve!
- Genskab de fantastiske scener fra Star Wars: The Force Awakens.
- Den perfekte tilføjelse til enhver LEGO® Star Wars™ samling.
- 15 cm høj, 31 cm lang og 13 cm bred.

Henvender sig til alderen 9-14. Modelnummer: 75103

PRODUKTDETALJER
Reference

5702015352635

LEGO Star Wars First Order Transporter - 75103 Lego