LEGO Friends Value pack - 66526

Vis stort billede
LEGO Friends Value pack - 66526

899,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Super value pakke der indeholder de tre LEGO Friends sæt: 41091, 41095 og 41103.

41091: Kør ud og oplev verden i Mias seje lyseblå sportsvogn. Det er en smuk dag i Heartlake, så Mia tager solbrillerne på og kører af sted for at mødes med vennerne. Først skal hun dog lige forbi tankstationen og fylde øko-benzin på sportsvognen. Fyld olie på og tjek bilen med værktøjet på værksteds-/plejepladsen, før du og Mia vasker bilen og gør den funklende blank. Læg Mias håndtaske i bagagerummet og kør af sted igen! Indeholder en minidukkefigur af Mia.

Byg dit helt eget drømmehus med et moderne strejf! LEGO® Friends Emmas hus viser hele den kreative side af Emmas familie. Lav et lækkert måltid i det supermoderne køkken med grøntsager fra køkkenhaven og friske råvarer fra køleskabet. Bagefter kan du se en film med familien på fladskærms-tv'et i stuen. Emma elsker at have besøg på sit værelse, som hun selv har indrettet, så de kan sludre og nyde udsigten fra balkonen. Hjælp Emma med at øve sig i at lægge makeup ved sminkebordet efter et dejligt langt boblebad på badeværelset. Lav et smukt maleri i den flotte zen-have med fuglehus til familiens fugl eller invitér vennerne til grillfest på den hyggelige tagterrasse. Kombinér sættet med Olivias havepool (41090) og lav en superhyggelig havekomsammen. Indeholder tre minidukkefigurer og en figur: Emma, moren Charlotte og faren Luis samt familiens fugl.

Indspil hit efter hit i popstjernestudiet! LEGO® Friends Popstjernestudie er udstyret med indspilningsbås, produktionsrum, cd-afspiller med skub-ud-funktion og et opholdsområde. Minidukkefigur af Olivia medfølger.

Flere detaljer

Mere info
Henvender sig til alderen 6-12 år. Modelnummer: 66526
PRODUKTDETALJER
Reference

5702015524551

LEGO Friends Value pack - 66526 Lego