Il Palagio Chianti Classico, Italien

Vis stort billede Tilføj
Il Palagio Chianti Classico, Italien

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Dyb rubinrød farve med karakteristisk bouquet af modne kirsebær, blommer, tørrede krydderier og chokolade. I smagen er vinen intens, fyldig og med en kølig frugt. Meget flot Chianti Classico der er et perfekt match til f.eks. kalvesteg, perlehøns, pastaretter, grillmad samt mellemlagrede oste. Vinen kan gemmes op til 15 år fra høståret.

Flere detaljer

Mere info

95% Sangiovese og 5% Merlot fra Il Palagios egne marker i Panzano belligende i hjertet af Chianti. Druerne vinificeres hver for sig og lagres herefter 12 måneder i slavonske egetræsfade. Først da blandes den færdige vin og tappes på flaske. Efter 6 måneder på flaske frigives vinen til markedet.

Azienda Agricola Il Palagio er beliggende i den velkendte "gyldne dal" (Conca D'Oro) i hjertet af Toscana. Området er præget af unikke karakteristika, idet gode sol- og klimaforhold samt enestående jord giver mulighed for fremstilling af druer af højeste kvalitet. Piccini-familien, der driver vingården, råder over i alt 13 hektar jord, hvoraf de 9½ er beplantet med vinstokke og de resterende 3½ hektar er opdyrket med oliventræer. Il Palagio fremstiller således kun vin i små mængder, hvilket gør vinen eftertragtet blandt samlere.

PRODUKTDETALJER
Reference

8001960980021

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Toscana

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

95 % Sangiovese, 5 % Merlot

Velegnet til

Denne Chianti egner sig perfekt til eksempelvis kalvesteg, perlehøns, grillmad og mellemlagrede oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Il Palagio Chianti Classico, Italien Azienda Agricola Il Palagio