Cesari Essere Merlot, Italien

Vis stort billede Tilføj
Cesari Essere Merlot, Italien

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne rødvin har en kirsebærrød farve med rubinrøde nuancer. Bouqueten er præget af frugtnoter, hvor især blomme kommer til udtryk, mens smagen er frisk med søde noter af røde bær. Dette efterfølges af en lang og imponerende eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys.

Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne.


Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834316119

Land

Italien

Indhold

75 cl

Område

Venedig, Veneto

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Merlot

Velegnet til

Vinen er god at drikke til risotto, rødt kød, vildt og fjerkræ.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Essere Merlot, Italien