Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Ingrid Marie, 35 cl

Vis stort billede Tilføj
Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Ingrid Marie, 35 cl

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Denne Ædle Frugtbrændevin er brændt på danske Ingrid Marie-æbler, der har et helt specielt "bid", som giver brændevinen en særlig kraft og intensitet. Dette afspejles både i aromaen og smagen, der på bedste vis kombinerer sødme og syrlighed.

Flere detaljer

Mere info
En enkelt flaske brændevin er fremstillet på hele 4 kg æbler, hvorfor der er tale om et klart og koncentreret destillat med stor smag og aroma. Den Ædle Frugtbrændevin bør serveres ved stuetemperatur eller lige under, og skal have lov at ånde i glasset. Brændevinen kan eksempelvis serveres som aperitif eller som avec til kaffen. Flasken opbevares stående for at undgå, at brændevinen tager smag fra proppen.

Enghaven er et forholdsvis nyt brænderi, der blev stiftet i 2007, og som efter eget udsagn er blandt de første danske brænderier, der fremstiller brændevin af typen Eau de Vie. Brænderiet, der er placeret i Mellerup ved Randers, gør en ære ud af at bruge egne råvarer, herunder æbler fra Enghavens egne æbletræer, der blandt andet tæller sorter som Elshof og Filippa. Brændevinene er i centrum for Enghavens sortiment, der dog også omfatter dessertvine og æblemost.
PRODUKTDETALJER
Reference

5701706013831

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

35 cl

Velegnet til

Kan eksempelvis serveres som aperitif eller som avec til kaffen.

Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Ingrid Marie, 35 cl Brænderiet Enghaven