Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Elshof, fadlagret, 35 cl

Vis stort billede Tilføj
Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Elshof, fadlagret, 35 cl

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Denne Ædle Frugtbrændevin er brændt på Elshof-æbler, der er en krydsning mellem sorterne Ingrid Marie og Golden Delicious. Æblet har en smag med en god balance mellem det søde og det syrlige, hvilket også kommer til udtryk i brændevinens kraftige aroma og behagelige smag.

Flere detaljer

Mere info
Denne variant er lagret på fade af fransk Limousine-eg og dernæst på 40 år gamle fade brugt til lagring af cognac - en lagringsmetode, der kaldes double wood eller double matured. Lagringen giver brændevinen en særligt behagelig aroma og en forfinet, blød smag. Den Ædle Frugtbrændevin bør serveres ved stuetemperatur eller en anelse under, og skal have lov at ånde i glasset. Brændevinen kan eksempelvis serveres som aperitif eller som avec til kaffen. Flasken opbevares stående for at undgå, at brændevinen tager smag fra proppen.

Enghaven er et forholdsvis nyt brænderi, der blev stiftet i 2007, og som efter eget udsagn er blandt de første danske brænderier, der fremstiller brændevin af typen Eau de Vie. Brænderiet, der er placeret i Mellerup ved Randers, gør en ære ud af at bruge egne råvarer, herunder æbler fra Enghavens egne æbletræer, der blandt andet tæller sorter som Elshof og Filippa. Brændevinene er i centrum for Enghavens sortiment, der dog også omfatter dessertvine og æblemost.
PRODUKTDETALJER
Reference

5701706013916

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

35 cl

Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Elshof, fadlagret, 35 cl Brænderiet Enghaven