bObles Zoo Parade skammel, jade

Vis stort billede Tilføj
bObles Zoo Parade skammel, jade

599,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Sæt lyd på din tumlen! bObles Zoo Parade er fuld af skønne tumletoner, som kun aktiveres ved bevægelse. Zoo Parade er udarbejdet i samarbejde med designer Ann-Sophie Brix og Siri Bertram. Lydboks med rumle- eller ringlelyde tilkøbes separat.

Flere detaljer

Mere info
bObles Zoo Parade kommer i to udgaver, som en ellipseformet vippe, og cylinderformet skammel - og som noget helt nyt har begge indgraveringer med bObles tumledyr på. Vippen kan gynge stille eller vildt, både når barnet ligger, sidder eller står. Skamlen er buet i bunden og dejlig at sidde og rokke eller ligge og rulle på.

Det er muligt at tilkøbe en lydbox med perlende rumlelyde eller blide ringlelyde, der kan sættes i Vippen og Skamlen, som alt efter tempo kan stimulere ro og begejstring. Lydboxen aktiveres kun ved bevægelse, og kan tages ud og udskiftes med en skum prop, der aflukker åbningen.

bObles Zoo Parade er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles tumlemøbler er testet til børn. bObles ZOO Parade Skammel måler H24 cm.

bObles Zoo Parade er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles tumlemøbler er testet til børn.
PRODUKTDETALJER
Reference

5704531002421

Farve

Grøn

Materiale, detaljer

100% eva skum

bObles Zoo Parade skammel, jade Bobles