Barale Barolo Vendemmira, Piemonte, Italien

Vis stort billede Tilføj
Barale Barolo Vendemmira, Piemonte, Italien

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Druerne til denne rødvin kommer fra vinmarkerne Bussia, Cannubi og Castellero, og disse druer gæres i 50 hl. fade og lagrer derefter først i 2 år på fade af slavonsk egetræ og efterfølgende 2 år på flaske. Dette er en Barolo med store nuancer af jordbær, roser, mentol og et strejf af tjære.

Flere detaljer

Mere info

Smagen i denne vin er klassisk for både området og årgang 2009. Alt i alt en elegant Barolo, som har en flot balance mellem den røde frugt og de markante tanniner. Vi anbefaler at ilte vinen 1-2 timer før servering ved 16 grader.Vinen kan under gode forhold gemmes op til 15 år fra høståret.

Vinhuset Azienda Agricola Fratelli Barale er gundlagt af Francesco Barale helt tilbage i 1870. Vinhuset ejer 20 hektar vinmarker i meget fine områder, hvorfra de producerer nogle rigtig gode Langhe vine. Dette vinhus er et klassisk italiensk vinhus, der er især er kendt for sine enkeltmarks chardonnays fra Bussia og traditionelle baroloer. I dag ejes vinhuset af Sergio Barale, og familien bor stadig i det oprindelige Barale familiehus.

PRODUKTDETALJER
Reference

8033100300833

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Nebbiolo

Velegnet til

Oksesteg samt vildt.

Konservering

Indeholder sulfitter

Barale Barolo Vendemmira, Piemonte, Italien Barale