Ardbeg Whiskey Exploration Pack

Vis stort billede
Ardbeg Whiskey Exploration Pack

559,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Exploration Pack indeholder en 70 cl flaske Ardbeg Ten, 1 x 5 cl Corryvreckan miniature og 1 x 5 cl Uigeadail miniature, som herved giver dig mulighed for at udforske Ardbegs kernesortiment.

Flere detaljer

Mere info

Indhold:

 

Ardbeg 10 Years Old whisky, 70 cl
Ardbeg 10 year old er kendt i verden for den mest tørvede, røgede og komplekse single malt. Den har en enestående balance og dybde og duften er en intense blanding af karamel og chokolade røgfyldt frugt og tørv tilført citron og lime. Først er der en moderat og ren sødhed som efterfølges af tørv noter med syrlig citron. Derefter opleves krydret smag sirup og lakrids.

 

Ardbeg Corryvrackan whisky, 5 cl
Duften er berusende, intens og kraftfuld. Dufter en kollision af voksagtig mørk chokolade, lækre solbær og sukker.Smagen af Ardbegs Corryvreckan er dyb, pebret og sej, og sender intens smag og konsistens til din smagsløg. Først en krydret pebret smag, der fører til smagen af sort espresso med kvaste mørke frugter såsom solbær og kirsebær. Til sidst en overraskende kalkholdig brus af violer.

 

Ardbeg Uigeadail whisky, 5 cl
Aromaen fra Uigeadail er rig og tung med røgede aromater, som gør at den både er intenst krydret og perfekt integreret. Dens smag er krydret og fyldig med dyb struktur, som skaber en spændende balance imellem sødme, krydderi og røg. Den fremstår først sød og udvikler sig til en krydret smag, som glider over i smagen af honning og sirup.

PRODUKTDETALJER
Reference

5010494913446

Alkoholprocent (% vol.)

46%-57.1%

Indhold

70 cl + 2 x 5 cl

Ardbeg Whiskey Exploration Pack Ardbeg