Albert Bichot Chassagne-Montrachet, Chardonnay, Frankrig, 2006

Vis stort billede Tilføj
Albert Bichot Chassagne-Montrachet, Chardonnay, Frankrig, 2006

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne exceptionelle vin lagres på egefade i 14-16 måneder, hvilket bidrager til den aromatiske kompleksitet, hvor noter af brioche og kandiseret citron kommer til udtryk. Farven er gylden med grønne nuancer, mens smagen er både kraftfuld og elegant, med en vedvarende eftersmag af blandt andet blomsternuancer.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset Maison Albert Bichots historie strækker sig tilbage til 1350, hvor Bichot-familien etablerede sig i Bourgogne-distriktet, men først fra 1831 påbegyndte Bernard Bichot handlen med vin. I løbet af 1800-tallet udvidede vinhuset sine aktiviteter til flere europæiske lande, hvorefter 1900-tallet bød på udvidelser til først USA og siden Asien.

Albert Bichot er siden blevet hædret med forskellige priser, som da det amerikanske magasin Wine & Spirits i 2008 kårede huset til at være et af verdens 100 bedste. Chassagne-Montrachet-benævnelsen udgør en af de tre "Côte des Blancs", der er berømte for at fremstille hvidvin af ypperste kvalitet. Bakkerne vender mod øst/sydøst, mens jorden har et lag af ler oven på bunden af kalksten, der sammen giver vinene en helt særlig mineralitet.

PRODUKTDETALJER
Reference

3296311122617

Land

Frankrig

Indhold

75 cl

Område

Chassagne-Montrachet, Côte de Beaune, Bourgogne

Årgang

2006

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

12 °C

Velegnet til

Hvidvinen er velegnet til god fisk og skaldyr, men kan også serveres til hvidt kød eller fyldige oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Albert Bichot Chassagne-Montrachet, Chardonnay, Frankrig, 2006 Maison Albert Bichot