Salling Marked | Spar op til 70% - shop nu

1165260091

Salling Future Friendly

Vi gør en indsats for en Future Friendly fremtid

Vi tror på, at klimaforandringerne kalder på fælles indsatser og samlende løsninger. Som et af landets førende stormagasiner har Salling både et ansvar – men også en unik mulighed - for at gøre en forskel og inspirere til positiv forandring hos både kunder og leverandører. Og det gør vi gennem vores platform "Salling Future Friendly"

Hvad er Salling Future Friendly?

For at motivere og støtte upcoming og eksisterende modebrands til at prioritere en mere miljøfokuseret agenda, har vi i samarbejde med Salling Fondene, stiftet Danmarks største prisoverrækkelse for mode, der er skabt med omtanke. Det resulterer i en stor prisoverrækkelse for både forbrugere, modebrands og andre aktører – en prisoverrækkelse vi kalder for ”Salling Future Friendly Award”.

 

Ved at hylde nogle af de aktører, som hver dag gør noget ekstra i kampen om en mere ansvarlig modebranche, tror vi på, er med til at inspirere både brands og forbrugerne, til at producere og handle mere med omtanke.

Salling Future Friendly er tilbage den 23. maj

Future Friendly Award afholdes den 23. maj på Salling ROOFTOP i Aarhus, hvor der uddeles tre priser for en særlig indsats imod en ansvarlig modebranche.

 

Dagens program

15:00: Future Friendly warm up. DJ & ROOFTOP happy hour
16:00: Awardshow
18:15: Koncert med ROYA
19:00: Salling Future Friendly ROOFTOP after party!
21:00: Tak for i dag

 

I løbet af ugen fra den 21. til og med den 25. maj vil der være events og talks omhandlende mode skabt med omtanke.

DSC 0119

De tre priser

Årets Brand - vinder af 100.000 kr.

Går til det brand, der har haft særlig fokus på ansvarlighed og omtanke for eksempel i forbindelse med produktionen eller materialevalg.

Årets Publikumspris - vinder af 25.000 kr.

Blandt de nominerede til hovedprisen får alle mulighed for at stemme på deres favorit. Vinderen af publikumsprisen er det brand, med den bredeste opbakning.

Årets Talent - vinder af 25.000 kr.

Prisen gives til et talent, der er studerende på, eller nyuddannet fra, Designskolen Kolding, Det Kongelige Akademi, VIA Design & Business eller KEA Design. De fire uddannelsesinstitutioner har nomineret kandidaterne og er en række af de mest bemærkelsesværdige nye talenter.

Danskerne opfatter Salling som det mest bæredygtige shoppested

Vi er meget glade over den vedvarende tillid, som danskerne viser os for nu andet år i træk.

 

Salling topper igen i år Sustainable Brand Index' årlige liste som måler danskernes syn på bæredygtighed blandt virksomheder. Dermed opfatter danskerne Salling Stormagasiner og onlineforretning som det mest bæredygtige sted at shoppe fashion, foran et stærkt felt af store internationale spillere.

 

Sustainable Brand Index er en stor uafhængig brandundersøgelse foretaget blandt 12.000 danske forbrugere.

Hvid Kjole

”Vi er meget glade og ydmyge over den vedvarende tillid, som danskerne viser os nu for andet år i træk. Vi vil gerne tage medansvar for, at modeindustrien sænker sin påvirkning af omverdenen. Denne pris motiverer os kun yderligere til at fortsætte vores arbejde med at inspirere både kunder og leverandører til positiv forandring.

Vi håber på stor opbakning og mange deltagere igen i år, når vi den 23. maj afholder Salling Future Friendly Award Show på Salling ROOFTOP i Aarhus. Her hylder vi nogle af de brands og unge designere fra de fire designskoler i Danmark, der går forrest for positiv forandring.

Derudover vil man i 2024 kunne opleve events, talks, workshops i både Aarhus & Aalborg omkring dette vigtige emne sammen med en udvidelse af vores vintage sortiment og guidance i butikkerne," udtaler Marianne Bedsted, direktør for Salling.