Vi gør en indsats for en
”future Friendly” fremtid

Vi tror på, at klimaforandringerne kalder på en fælles indsats og samlende løsninger. Derfor går vi forrest for at præge udviklingen ved at skabe og promovere bæredygtige løsninger og initiativer, der er til gavn for de fremtidige generationer. Det vil vi gøre gennem vores platform: ”Future friendly / Inspiring change”.

Snart kan du læse mere om alt det, vi har gang i – for din og min fremtid.

Emballage, poser mm

Vi er i gang med at gøre alle vores poser og al vores emballage mere bæredygtigt. Vi har allerede udskiftet vores bæreposer med poser af 80% genanvendelig plast og introduceret filtposer, der er mere bæredygtige i produktionen, men også fordi, de kan anvendes igen og igen. Når I får pakket jeres julegaver ind til jul er det også i 100% genanvendeligt papir. Målet er, at alt vores emballage skal være bæredygtigt inden udgang af 2021.

Sallings plastflasker

Når du køber en flaske vand af Salling egen vand, er alle flaskerne lavet af genbrugsplast. Indleverer du dem igen, bliver de brugt til nye plastflasker. På den måde, er der ingen affald.

Salling bag facaden

Hos Salling er vi også i gang med at udfase brug af plastikbestik, papkrus mm. Alle krus til personalet er nu porcelæn eller glas, ligesom alle er blevet foræret en genanvendelig kaffekop fra Starbucks.

Bæredygtig mode

Mode er et af de områder, der er aller vigtigst at kigge ind i, når det kommer til at gøre produktion og materialer mere bæredygtig. Derfor har Salling kickstartet et projekt, hvor vi starter med at sætte fuld fokus på emnet. I uge 38 kan du nemlig møde masser af inspirerende mennesker, der arbejder med bæredygtig mode. Under vores Future Friendly eventuge, vil der være talks, pop up shops, workshops og meget mere. Det hele kulminerer med det store awardshow, hvor vi kårer de bedste og mest talentfulde indenfor bæredygtig mode. Der uddeles tre priser, der alle modtager prisen på baggrund af deres bæredygtige indsats og for at støtte brandets fremtidige arbejde med bæredygtighed.