Filter-søgning

(74 produkter)

Pris

10 - 50 kr

Land

Vis alle

Producent

Vis alle

Fordele/egenskaber

Frugt- og læskedrikke

På salling.dk finder du et udvalg af frugtdrikke og andre læskedrikke af virkelig høj kvalitet. Her finder du blandt andet produkter fra Kullamust, Lorina og Bornholms Mosteri.

Kullamust

Den skånske producent, Kullamust, brygger på traditionel vis en virkelig god æblemost, som fås i en ren form, eller med lækre smagsvarianter med kanel, jordbær, pære eller hindbær.

Lorina

De franke Lorina tilbyder nærmest champagneagtige lemonader i mange smagsvarianter efter en traditionel (og hemmelig) opskrift.

På salling.dk finder du et udvalg af frugtdrikke og andre læskedrikke af virkelig høj kvalitet. Her finder du blandt andet produkter fra Kullamu Mere

Frugt- og læskedrikke Der er 74 varer

Underkategorier

 • Energidrikke

  Er der brug for et ekstra skud energi til en festlig lejlighed, så kan energidrikken være en vej at få lidt ekstra at byde ind med.

  Energidrikke indeholder ofte metylxanthiner (eksempelvis koffein), kreatin, der findes naturligt i kroppens muskler, og udtræk af diverse urter, som guarana eller ginseng. Men variationerne både i smag og ingredienser er store, så gå på opdagelse i Sallings sortiment og find netop din favorit.

 • Saft og most

  Længe før den nedskrevne historie har man presset frugtsaft af frugter; på vore breddegrader eksempelvis æbler og pærer, og længere sydpå også vindruer. Man har drukket saften frisk, eller ladet den gære. Den første industrielle produktion af saft er dog af nyere oprindelse; i USA i 1869 blev druesaft for første gang tappet på flasker og pasteuriseret.

  Æblemost er et beskyttet ord i den danske lovgivning, og må kun anvendes om en drik fremstillet af ufortyndet æblesaft uden tilsætning af sukker. De fleste safter i udvalget på Salling.dk lever dog også op til dette krav (dog uden at være produceret af æbler).

 • Tonic og andre mixere

  Tonic er en drink opfundet til den engelske hær som forsvar mod malaria. Den kraftigt kinin-holdige drik var meget bitter, og blev fortyndet med sodavand og sukker for at få medicinen til let at glide ned. Der var stadig tale om en stærkt bitter drink, men da man udenfor Indien fik kinin-indholdet reduceret til kun lige at give tonic'en et lille strejf af bitterhed, der giver drinken sin særlige karakter, blev det en utrolig populær drink, der siden 1858 har været blandt de internationale læskedrik-favoritter.

  Gin og tonic

  Da gin også fandtes i de engelske feltrationer, og man allerede havde fundet ud af at fortynde kininens smag med sodavand og sukker, varede det ikke længe, før de engelske soldater fandt på at blande ingredienserne sammen til den nu klassiske drik. Heldigvis for de engelske soldater viste det sig, at bitterstofferne i kininen og det tilsatte sukker gik rigtig godt sammen med gin; enebærrenes gran-lignende, frugtige og krydrede smag, der er en stor del af ginens smag, giver sammen med bitterhed og sødme en smag, der får alle smagssanserne aktiveret.

   

 • Kildevand

  Kildevand stammer fra kildevæld - et naturligt forekommende afløb fra grundvandet til jordoverfladen. Kildevandets særlige smagsegenskaber og indhold af mineraler afhænger derfor helt af, hvilke jord- og klippearter, vandet er løbet igennem på vejen mod overfladen, og der er derfor store forskelle på kildevand alt efter, hvor i verden det stammer. 

  Vinelskere sætter ofte pris på at drikke kildevand eller mineralvand fra det område, vinen stammer fra. Jordbundens beskaffenhed er en stor del af vinens terroir, og vand fra samme terroir kan derfor understøtte og supplere vinens karaktertræk. Drikker man eksempelvis en vin fra Toscana vil Acqua Panna derfor være det naturlige valg af kildevand til.

 • Sodavand og lemonade

  Sodavand er en betegnelse for læskedrikke uden alkohol med kulsyre. Sodavanden stammer fra England i 1772, hvor en metode til at opløse kuldioxid i vand blev skabt. Den helt store udbredelse af sodavanden kom dog fra USA, hvor Coca-Cola blev introduceret i 1886 - og Coca-Cola er fortsat verdens mest velkendte sodavand. I dag findes der langt flere smagsvarianter indenfor de kulsyreholdige drikke, og adskillige producenter laver sodavand med råvarer af exceptionel kvalitet, der får en ekstra smagsdimension af det karbonerede vand.

pr. side
Viser 1 - 60 af 74
 • 12,00 kr

  BANGS Ingefær Shot, der har en udsøgt frisk og intens smag af ingefærroden, er fremstillet af friskpresset ingefærjuice, æblejuice, appelsin- & citronjuice. Ingefær er en gammel kulturplante, som har været dyrket i mange tusinde år, og roden har indgået i den orientalske madlavning lige så længe. Interessen for ingefær har spredt sig til den vestlige...
  12,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Hindbærsaft 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Ved at blande skønne botaniske olier med kildevand og den bedste kvalitet kinin fra Acacia Zanthophloea (Febertræ), har Fever Tree lavet en skøn naturlig Tonic med en ren og forfriskende aroma. Fever Tree vandt med denne tonic San Sebastion Gourmet Awards i 2006 og er netop i januar 2015 blevet kåret den til bedste tonic af 100 af verdens bedste barer.
  26,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tonic er to tredjedele af den klassiske drik: Gin & Tonic. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige tonic for den perfekte gin. En af de bedste på markedet, er 1724 Tonic, som har sin oprindelse i Andesbjergene, Sydamerika, men er fremstillet i Spanien. Det kinin der anvendes i 1724 Tonic er plukket fra Inka-sporet i Andesbjergene i Peru i nøjagtig...
  20,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Lavet til Ingefær elskere. Denne Ginger Beer er fyldt med rigtig ingefær, som betyder, at du kan se det i flasken. Perfekt til en Dark & Stormy, Moscow Mule eller bare kold som en drikkeklar sodavand.
  15,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Solbærsaft 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Hanami er navnet på den japanske tradition for at værdsætte blomster, og Cherry Blossom Tonic kombinerer den japanske tradition med de engelske tonics. Tonicens syrlighed leger med kirsebærblomsternes aromatiske bouquet og skaber sammen en unik hyldest til foråret.
  15,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Define Energy indeholder udelukkende naturlige råvarer - en ny drik til den moderne generation. Smagen er autentisk, frisk og smagfuld. Define Energy indeholder ikke taurin, hvidt sukker, tilsætningsstoffer eller kunstige sødestoffer. Energien får du fra naturlig guarana og 100% druesukker.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Lavet til Ingefær elskere. Denne Ginger Beer er fyldt med rigtig ingefær, som betyder, at du kan se det i flasken. Perfekt til en Dark & Stormy, Moscow Mule eller bare kold som en drikkeklar sodavand.
  26,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Define Energy indeholder udelukkende naturlige råvarer - en ny drik til den moderne generation. Smagen er autentisk, frisk og smagfuld. Define Energy indeholder ikke taurin, hvidt sukker, tilsætningsstoffer eller kunstige sødestoffer. Energien får du fra naturlig guarana og 100% druesukker.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Rabarbersaft 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Den milde bitterhed fra den sydamerikanske angosturabark blandet med aromatiske krydderier som kardemomme og ingefær skaber en unik tonic, som er skabt til at styrke oplevelsen af en robust gin med masser af enebær. Skabt til den perfekte gin & tonic, men fungerer også som en sofistikeret drik i sig selv.
  15,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • En tonic, hvor de typiske citrusaromaer er erstattet af noter af agurk. Denne spændende kombination lader agurkeekstrakt og kinin blande med citronsyre, og sammen med kulsyren skaber det et moderne og interesant supplement til en gin, på en gang en klassisk gin og tonic og en helt ny drik.
  20,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Æblemost lavet på Ingrid Marie æbler og er 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret. Bemærk: Ikke pant på flasker med æblemost.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Stikkelsbærsaft 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret.02-10-15:  Varen er desværre udsolgt pt., vi beklager.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Lorina Blood Orange Lemonade med frisk smag af blodappelsin. Lorina er traditionel, fransk lemonade af høj kvalitet med lette, champagnelignende bobler. Produceret efter hemmelig familieopskrift siden 1895, af naturlige ingredienser og på friskt kildevand fra de franske Vogeser-bjerge. Alle Lorina-varianterne fås i smukke originale glasflasker med...
  35,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Olier fra blomster, frugter og urter fra middelhavskysten bliver blandet med den eksklusive kinin fra DR Congo, og skaber sammen en unik, delikat tonic med et strejf af blomster i smagen. Denne tonic er specielt fremstillet til at blive blandet med de fineste vodkaer, men er også en sofistikeret sodavand i sig selv.
  15,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Lorina Pomegranata med frisk smag af citron og lime. Lorina er traditionel, fransk lemonade af høj kvalitet med lette, champagnelignende bobler. Produceret efter hemmelig familieopskrift siden 1895, af naturlige ingredienser og på friskt kildevand fra de franske Vogeser-bjerge. Alle Lorina-varianterne fås i smukke originale glasflasker med patentprop....
  35,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Fever-Tree Ginger Ale er en blanding af 3 naturlige ingefær varianter. Så smagfuld og lækker at whisky skribenter siger: Endelig kom der en Ginger Ale de kunne anbefale som partner til gode whisky produkter.
  15,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • En aromatisk blanding af friskpresset limejuice og hjemmelavet ekstrakt af citrongræs, blandet med Belvoir kildevand med let brus. Fantastisk god lige fra køleskabet med isterninger, men også velegnet til cocktails, blandet med vodka eller hvid rom.Pris er inkl. pant A: 1 kr.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Fever Tree har med deres Madagascan Cola lavet den perfekte cola, der understøtter og styrker de komplekse smagssammensætninger i de fineste whiskier, bourbons og rommer. Med sin blanding af kolanødder, eksotiske krydderier, citrus og vanilje er der tale om en cola i sin helt egen liga.
  15,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Æblemost lavet på 100% økologiske Elstar æbler. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret. Bemærk: Ikke pant på flasker med æblemost.
  13,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tranebærsaft 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Appelsinsaft 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • San Pellegrino Limone E Menta, kulsyreholdig læskedrik på dåse med frisk smag af citron og mint (16%).
  10,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 33,95 kr

  Alain Milliat valgte efter flere tests Merlot druen til deres røde druesaft. De har haft ønske om at fremstille så tør en saft som muligt, og derfor anvendes der druer, der er høstet meget tidligt Alain Milliats produkter finder man bl.a. i Frankrigs førende gourmetrestauranter og -butikker. De produceres på traditionel måde på en lille fabrik syd for...
  33,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • En hyldest til den århundredegamle tradition fra Rangoon i Burma med at lave Long Pink Gins; en gin og tonic tilsat et strejf af en bitter. Denne tonic kombinerer den almindelige tonicsmag med ekstra citronsyre og et højere sukkerniveau. Med dobbelt så meget rørsukker og mere kinin end nogen anden tonic, tilsat noter af citrongræs og manao-lime, er East...
  16,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • "Bitter is the new sweet" siges der og med Thomas Henry Tonic Water opnår du det til perfektion. Dens særlig høje kinin indhold og aroma af blomstret citrus er nøglen til den forfriskende smag. Denne tonic vand kan gøre en væsentlig forskel i den klassiske Gin & Tonic og mange andre drinks. Se forslag til drinks med opskrifter på www.thomas-henry.com
  18,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • San Pellegrino Arancia, kulsyreholdig appelsinjuice med 18% frugtkoncentrat på glasflaske.
  13,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • San Pellegrino Limonata, kulsyreholdig juice på glasflaske. Dejlig frisk smag af italienske citroner (16%).
  13,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • San Pellegrino Aranciata Rossa, kulsyreholdig læskedrik i glasflaske med 13% appelsinsaft og 3% blodappelsinsaft fra koncentrat.
  13,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Rieme Cola har en mild Cola smag, med let brus. Pris er inkl. Pant A (1,00 kr).I 1921 blev Rieme Boissons grundlagt af Marcel Alcide Rième. Den første limonade La Moutuacienne blev opkaldt efter byen hvor limonaden blev produceret. Kort herefter fulgte adskillige sirupper og saftevand der alle blev lavet efter M. Rième's egne opskrifter og med naturlige...
  16,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Monster Assault er nyeste Monster - en unik kombination af sodavand og energidrik gør Assault til den modigste og mest forfriskende Monster nogensinde!Med Monster får du god smag, et gennemført koncept og "twice the buzz" i forhold til andre energidrikke.Pris inkl. Pant A: 1 kr.
  18,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Belvoirs pressé fyldt med hyldeblomst, økologisk dyrket på Belvoir Fruit Farms hyldeblomstplantager. Udover hyldeblomst er der tilsat økologisk citron blandet med kildevand med en let mousserende brus. En særdeles frist og velduftende pressé, perfekt til en sommeraften eller til en spritzer med hvidvin eller mixer til gin eller vodka. Endelig kan den...
  18,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • MIN Vitality indeholder ginseng, guarana og ginkgo biloba og gode vitaminer som B6, B12 og B3 (niacin), der bl.a. bidrager til et normalt energistofskifte. Med en frisk og sød smag af kaktus og hyldeblomst. Nyd MIN Vitality efter træning, på job, til et måltid eller som en let og læskende tørstslukker på farten.
  20,45 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Mystic Mango er en fryd for øjet, men en større fryd for ganen. Den søde asiatiske mango bliver krydret med den pikante smag af de eksotiske brasillianske pitangafrugter. Nyd den alene, med is og lime, eller i en long drink, og drøm dig til sommerferie i troperne.
  15,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Gents schweiziske Roots Tonic Water er en høj kvalitet tonic med en subtil bitterhed af kinin, en let sødme fra sukkerroer, alpe-blomsten Ensian og en tør, frisk juice fra sicilianske citroner. Kombineret resulterer det i en afbalanceret tonic, som føjet til den rigtige gin vil løfte smagsoplevelsen til et helt nyt niveau inden for Gin & Tonic.
  20,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Hyldeblomstsaft 100% økologisk. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Lorina Sicilian lemonade med frisk smag af citron. Lorina er traditionel, fransk lemonade af høj kvalitet med lette, champagnelignende bobler. Produceret efter hemmelig familieopskrift siden 1895, af naturlige ingredienser og på friskt kildevand fra de franske Vogeser-bjerge. Alle Lorina-varianterne fås i smukke originale glasflasker med patentprop....
  35,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Lorina Pomegranata med frisk smag af citrus og granatæble. Lorina er traditionel, fransk lemonade af høj kvalitet med lette, champagnelignende bobler. Produceret efter hemmelig familieopskrift siden 1895, af naturlige ingredienser og på friskt kildevand fra de franske Vogeser-bjerge. Alle Lorina-varianterne fås i smukke originale glasflasker med...
  35,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Thomas Henry Elderflower Tonic byder på en harmoni af hyldeblomst noter og blid bitterhed der garanterer en sommerlig smag, især når blandet med vodka eller en god gin. Det er en tonic med et twist, en inspiration, selv når nydt ren. Se forslag til drinks med opskrifter på www.thomas-henry.com
  18,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Stærk og overraskende krydret - det er Thomas Henry Ginger Beer. Overalt i verden folk sætter pris på unikke smag af Ginger Beer, ren eller i drinks som Moskva Mule med vodka eller Dark'n'Stormy med rom. Dette er den første ingefær limonade produceret og tappet i Tyskland baseret på den engelske "Ginger Beer". En meget speciel forfriskning for alle...
  18,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Kendere af klassiske drinks, samt purister og dem der gerne vil eksperimentere med drinks vil få en smag for Thomas Henry Ginger Ale. Den byder på en intens, naturlig ingefærsmag der er moderat krydret i smagen. Se forslag til drinks med opskrifter på www.thomas-henry.com
  18,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • San Pellegrino Aranciata, kulsyreholdig appelsinjuice med 18% frugt på dåse.
  10,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • San Pellegrino Pompelmo kulsyreholdig 16% grapefrugtjuice på dåse.
  10,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Mineralvand med kulsyre fra San Pellegrino i glasflaske (0,5 L) med kapsel. S.Pellegrino er kendetegnet ved en let perlende følelse fra fine bobler med en raffineret smag. Med et moderat syreindhold og et højt mineralindhold (960 mg/L) er S.Pellegrino et perfekt match til fyldige årgangsvine.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Mineralvand med kulsyre fra San Pellegrino i glasflaske (1 L) med kapsel. S.Pellegrino er kendetegnet ved en let perlende følelse fra fine bobler med en raffineret smag. Med et moderat syreindhold og et højt mineralindhold (960 mg/L) er S.Pellegrino et perfekt match til fyldige årgangsvine.
  29,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Med sine skønne friskhed af friskpressede citroner, har denne "Sicilian Lemonade" den perfekte balance imellem sødme og syrlighed. En perfekt mixer til den bedste vodka, gin eller rom og absolut lige så lækker som en "soft drink".
  26,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Rieme Cola har en mild Cola smag, med let brus. Pris er inkl. Pant C (3,00 kr).I 1921 blev Rieme Boissons grundlagt af Marcel Alcide Rième. Den første limonade La Moutuacienne blev opkaldt efter byen hvor limonaden blev produceret. Kort herefter fulgte adskillige sirupper og saftevand der alle blev lavet efter M. Rième's egne opskrifter og med naturlige...
  38,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Skøn limonade, med stærk smag af modne appelsiner. Med brus. Pris er inkl. Pant C (3,00 kr).I 1921 blev Rieme Boissons grundlagt af Marcel Alcide Rième. Den første limonade La Moutuacienne blev opkaldt efter byen hvor limonaden blev produceret. Kort herefter fulgte adskillige sirupper og saftevand der alle blev lavet efter M. Rième's egne opskrifter og...
  42,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 29,95 kr

  Til tomatsaften vælges der hvert år to sorter, som giver den bedste tomatsaft det pågældende år typisk fra Marmande regionen i Frankrig. Konsistensen er med fyldig med frugtkød og kan anbefales til cocktails eller som en frisk appetizer.Alain Milliats produkter finder man bl.a. i Frankrigs førende gourmetrestauranter og -butikker. De produceres på...
  29,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 29,95 kr

  Alain Milliat anvender til fersken nektaren ferskener som først høstes i september måned og har en særlig smag. Alain Milliats produkter finder man bl.a. i Frankrigs førende gourmetrestauranter og -butikker. De produceres på traditionel måde på en lille fabrik syd for Lyon. De har en helt anden smag end industrielt fremstillet frugtsaft. Alain Milliats...
  29,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 33,95 kr

  Efter talrige forsøg valgte Alain Milliat Cabernet druen til deres rosé druesaft. De har haft ønske om at fremstille så tør en saft som muligt, derfor anvendes der druer, der er høstet meget tidligt.Alain Milliats produkter finder man bl.a. i Frankrigs førende gourmetrestauranter og -butikker. De produceres på traditionel måde på en lille fabrik syd for...
  33,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 39,95 kr

  Til Alain Milliats ribs nektar anvendes der ribs, der kommer fra bjergene omkring Lyon. De har haft ønske om at fremstille så tør en saft som muligt, og derfor anvendes der druer, der er høstet meget tidligt Alain Milliats produkter finder man bl.a. i Frankrigs førende gourmetrestauranter og -butikker. De produceres på traditionel måde på en lille fabrik...
  39,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • En frisk sodavand med økologisk ingefær og hele citroner, som giver denne forfriskende Ginger Beer Pressé, et fantastisk krydret og stærkt kick. Hvis du er til drikkevarer som er stærke i smagen, er denne økologiske ingefærsaft helt sikkert noget for dig. Ingefærsaften er lavet helt traditionelt på masser af kogte ingefær blandet med citronsaft for at...
  19,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • En traditionel hjemmelavet lemonade fyldt med økologiske citroner som giver en behagelig syrlig smag. Først presses de hele citroner, hvorefter skallen bliver kogt for at få citronolien ud. Endelig blandes den med Belvoir kildevand med let brus for at give drikken en forfriskende smag. Vi foreslår at servere lemonaden afkølet med isterninger. Er også...
  19,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Til denne lemonade er der brugt masser af friskpressede hindbær, blandet med citronsaft og Belvoir kildevand med let brus. Det har resulteret i en blød, frugtig og let syrlig pressé, som er forfriskende og en god læskedrik.Pris er inkl. pant A: 1 kr.
  19,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 49,95 kr

  Belvoirs saft med honning, citron og ingefær er den perfekte vintervarmer til en kølig aften eller til børnene, når de kommer hjem fra skole. Blandes 1:8 med kogende vand, men kan også drikkes kold. Vi anbefaler også at bruge den som marinade eller i dressinger.
  49,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • MIN Supportindeholder ekstrakt fra grøn te samt vitamin C, som bl.a. bidrager til den normale funktion af immunforsvaret. Derudover er MIN Support beriget med vitamin D, som hjælper med at vedligeholde normale knogler og tænder. Med en god og frisk smag af blåbær og granatæble. Nyd MIN Support efter træning,...
  20,45 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Le Tribute er en hyldest til gin & tonic, den klassiske produktionsproces og til pionéerne, der skabte drikken. Tonic'en prøver at flytte grænserne for hvilke æstetetiske og sensoriske oplevelser, man får ud af en tonic. Flaskens udseende er en hyldest til de klassiske kinin-drikke, den engelske hær modtog i Indien.
  25,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
Viser 1 - 60 af 74