Lad os hjælpe dig med gaven til din virksomhed

Står du for gaven til firmaets næste jubilæum, til jul eller kollegaens runde fødselsdag? - så har vigjort det nemt for dig.
Vi hjælper dig med den helt rigtige gave til dine ansatte og din virksomhed, uanset om det er en enkelt personlig gave til en særlig anledning, eller julegaver til alle medarbejdere. Hos os kan du frit vælge mellem produkter på alle etager, indenfor bl.a. bolig, skønhed, lækre specialiteter og drikkevarer, gavekort eller noget helt andet. Gaven kan sammensættes lige som du ønsker og vores personlige shopper står klar til at hjælpe, så det er nemt for dig.

Udfyld blot nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig.

Mangler du hjælp til den perfekte gave?

Mulighederne er mange i Salling. Lad vores gaveshopper hjælpe dig med at finde lige den gave, du står og mangler, fra en af vores mange afdelinger.

Gavekurve og specialiteter

I Salling Super har vi et spændende udvalg af specialiteter, lækre vine og spiritus, gavekurve og meget mere. Vi hjælper dig med at sammensætte din helt egen kurv, eller vælg også en af de kurve, vores specialister har sammensat.

Lad modtageren selv vælge sin gave med et gavekort

Skal den heldige modtager have lov til selv at vælge sin gave? Køb et flot indpakket gavekort, som kan bruges på alt i Salling.