Skjorter til damer

Ønsker du dig en flot og feminin skjorte? I Salling har vi masser af fashionable skjorter til kvinder, som kan matche din stil og garderobe.

Der vises 4 af 4
Spar 249,98 kr.
mbyM Klara skjorte
499,95 kr.
249,98 kr.
Flere varianter
Spar 249,98 kr.
mbyM Klemens trøje
499,95 kr.
249,98 kr.
Flere varianter
mbyM Letta skjorte
499,95 kr.
Flere varianter
VILA Vimaliha skjorte
349,95 kr.
Flere varianter
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Skjorter

Skjorten er et must i enhver kvindes tøjskab. Den kan altid pifte looket op. Brug den eksempelvis sammen med et par gamle jeans eller bukser, og kom til at stå knivskarpt. Skjorter kan både være formelle og afslappede i udtrykket. Du kan bære den på arbejdspladsen, men også når du mødes med venner og bekendte over en kop kaffe ude i byen.

Skjorter kommer i mange forskellige materialer og pasforme. Du skal bare vælge, hvad du kan lide. Er du til et tætsiddende, loose eller måske et oversized fit? Skal skjorten være lavet i bomuld? Og for mange er den måske allervigtigste detalje, hvordan skal den se ud - hvilket design er du på jagt efter? Uanset hvad du ønsker, finder du i Salling et lækkert udvalg fra brands som VILA, Tommy Hilfiger og Gant, som imødekommer de fleste behov.

Mangler du inspiration til tøjskabet? Sallings personlige shopper er ekspert i at sammensætte en garderobe, der passer perfekt til dig. Book en personlig shopper kvit og frit her på salling.dk.

;