Bluser og tunikaer

Skal du forny din garderobe med en ny bluse eller tunika? Lad dig inspirere af tidens hotte tendenser, som du finder her.

Der vises 3 af 3
Spar 349,30 kr.
JUST FEMALE Rebecca bluse, black, x-small
499 kr.
149,70 kr.
Flere varianter
Spar 245 kr.
Minimum Alinga bluse, black, x-small
350 kr.
105 kr.
Flere varianter
Spar 349,30 kr.
JUST FEMALE Rebecca bluse, deep grape, x-small
499 kr.
149,70 kr.
Flere varianter
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Bluser & tunikaer

Hos Salling har vi et bredt udvalg af lækre bluser, som kan styles på mange måder og dermed bruges i mange forskellige outfits. Vi har nemlig bluser til enhver lejlighed og helt sikkert også mange, som falder i din smag. Det tør vi sige, fordi vi har brands som Only, Rue de Femme og Munthe i vores sortiment.

Sådan forholder det sig også med vores tunikaer. Tunikaen er den perfekte hverdagskjole, fordi den er elegant og feminin, samtidig med at den er meget afslappet i udtrykket. Ligesom vores bluser kan du sætte dem sammen med det meste, som eksempel leggings og jeans, hvis den afdæmpede stil taler til dig. Mulighederne er mange, når du skal klæde dig med tunikaer fra vores udvalg, der blandt andet indeholder brands som Second Female og Masai.

Vil du gerne have styr på hele din garderobe, skal du læse med her. I Salling kan du nemlig kvit og frit booke en personlige shopper, som hjælper dig med at sammensætte et inspirerende klædeskab.

;