Teater Katapult: StorySlam på ROOFTOP - Aflyst

Søndag d. 30. august 2020 15:30 - Søndag d. 30. august 2020 17:00
Salling Aarhus

Teater Katapult: StorySlam på ROOFTOPs

Dette event er desværre aflyst grundet Covid-19.

Kom på ROOFTOP og hør fortællinger fra det virkelige liv, når startskuddet går til Danmarks største fortællerevent, StorySlam.

StorySlam er en konkurrence i historiefortælling, inspireret af newyorker-fænomenet ”The Moth”. Til StorySlam kan man høre fem almindelige og på sin vis usædvanlige mennesker fortælle virkelige historier fra deres liv – og dyste om at gå videre til finalen sidst på året. På scenen fortæller deltagerne to korte, selvoplevede, virkelige historier, og den ene af dem skal kobles til temaet "Mig og naturen".

Publikum skal først og fremmest nyde de spændende historier og den uformelle stemning, men de har også en anden rolle: Det er publikum, der stemmer deres personlige fortæller-favorit videre til årets finale i december, hvor en tur til New York er på spil! Læs mere om StorySlam >>

Adgang til eventet:
Eventet er gratis og uden tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi overholder myndighedernes retningslinjer og giver jer den bedst mulige oplevelse. Vi opfordrer derfor til, at man kommer i god tid.
Pladserne er ”først til mølle”, hvorefter dørene lukkes. Det er muligt at købe drikkevarer i baren inden eventet.

Vi glæder os til at se jer på toppen!