Blueskoncert med HP Lange Duo - Udsolgt

Fredag d. 14. august 2020 18:30 - Fredag d. 14. august 2020 20:30
Salling Aalborg

Blueskoncert med HP Lange Duo

Denne koncert er desværre udsolgt.

Sammen med koncerten får I serveret ROOFTOPs jazzmenu, der består af 2 stk. smørrebrød og 1 genstand (øl, vand, hvidvin, rødvin, eller rosé) Se valgmulighederne nederst på siden*.

Bestil plads
Pris: 175 kr. pr. person
Der er et begrænset antal pladser, så skynd jer at bestille bord nu på Camilla.mortensen1@salling.dk (udsolgt)

Husk at angive hvor mange personer I kommer og hvilke smørrebrød og drikkevarer, I ønsker.

Praktisk information
Koncerten foregår på terrassen (niveau 1) på ROOFTOP i Aalborg. Når I ankommer til ROOFTOP skal I gå til indgangen, og herfra vil I få anvist jeres faste pladser.

Der vil være betjening ved bordene og ikke i baren.
Afbud skal ske senest den 12. august på ovenstående mailadresse.

Om HP Lange Duo
I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta - country- og folk-blues. Sangene får altid en historie med på vejen og repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet i USA’s sydstater. Sangene og fortolkningerne er hans egne men dybt forankrede i traditionen.

*Vælg mellem hønsesalat med syltede blomkål, kartoffel med citroaioli, bacon, ærtepuré, syltede rødløg, roastbeef med hjemmerørt remoulade og rodfrugtchips, æg og rejer med estragonmayo og laksecaviar eller varmrøget laks med hytteost, radisser og rugbrødsknas.