Filter-søgning

(3 produkter)

Pris

17 - 20 kr

Land

Producent

Energidrikke

Er der brug for et ekstra skud energi til en festlig lejlighed, så kan energidrikken være en vej at få lidt ekstra at byde ind med.

Energidrikke indeholder ofte metylxanthiner (eksempelvis koffein), kreatin, der findes naturligt i kroppens muskler, og udtræk af diverse urter, som guarana eller ginseng. Men variationerne både i smag og ingredienser er store, så gå på opdagelse i Sallings sortiment og find netop din favorit.

Er der brug for et ekstra skud energi til en festlig lejlighed, så kan energidrikken være en vej at få lidt ekstra at byde ind me Mere

Energidrikke Der er 3 varer

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • Define Energy indeholder udelukkende naturlige råvarer - en ny drik til den moderne generation. Smagen er autentisk, frisk og smagfuld. Define Energy indeholder ikke taurin, hvidt sukker, tilsætningsstoffer eller kunstige sødestoffer. Energien får du fra naturlig guarana og 100% druesukker.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Define Energy indeholder udelukkende naturlige råvarer - en ny drik til den moderne generation. Smagen er autentisk, frisk og smagfuld. Define Energy indeholder ikke taurin, hvidt sukker, tilsætningsstoffer eller kunstige sødestoffer. Energien får du fra naturlig guarana og 100% druesukker.
  17,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • Monster Assault er nyeste Monster - en unik kombination af sodavand og energidrik gør Assault til den modigste og mest forfriskende Monster nogensinde!Med Monster får du god smag, et gennemført koncept og "twice the buzz" i forhold til andre energidrikke.Pris inkl. Pant A: 1 kr.
  18,95 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
Viser 1 - 3 af 3