Filter-søgning

(84 produkter)

Pris

32 - 350 kr

Mærker

Vis alle

Kvaliteter

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Deodorant

Herredeodorant

 

Alle har brug for deodoranter, og med Sallings store udvalg behøver du ikke at nøjes med noget mindre end dit favoritmærke. Find den duft og type, der passer netop til dig her på siden, eller brug undermenuerne. Du kan også bruge filter-søgning til at finde produkter af Hugo Boss, Calvin Klein eller Van Gils, varer i en bestemt prisklasse, alkoholfrie deodoranter, eller hvad du nu måtte ønske at søge på.

Deospray, deostick eller roll-on?

En deostick eller roll-on har typisk en mindre kraftig parfume end en deospray. Hvis du også anvender parfume eller aftershave, så kan deostickens mindre parfumerede duft være en fordel. En fordel ved deospray kan være, at risikoen for at der efterlades mærker på tøjet er noget lavere end ved en roll-on.

Herredeodorant

 

Alle har brug for deodoranter, og med Sallings store udvalg behøver du ikke at nøjes med noget mindre end dit favo Mere

Deodorant Der er 84 varer

Underkategorier

 • Deospray

  Hold dig velduftende dagen igennem med deosprays fra Sallings onlineshop. Se vores udvalg her på siden og læs nærmere om de forskellige produkter.

  Hvorfor skal jeg bruge en deo spray?

  En deospray er typisk mere parfumeret end både deosticks og roll-ons, hvilket giver dig en bedre mulighed for at begrænse din øvrige brug af parfume, eller at finde elegante blandinger mellem deodorant og parfume-dufte. Desuden er deosticks og roll-ons begrænsede til armhulerne, mens en deospray kan anvendes over hele kroppen.

  Hvad er din favorit-deo?

  Uanset om du leder efter Versace, Cacharel, Davidoff eller et fjerde brand, så har vi garanteret en deospray, som lige passer til dig.

 • Deostick

  Hold dig velduftende dagen igennem med deosticks fra Sallings onlineshop. Se vores udvalg her på siden og læs nærmere om de forskellige produkter.

  Fordele ved en deo stick

  Bruger man en deostick frem for deosprays, så er der en mindre fremtrædende parfumeduft, hvilket gør det lettere særskilt at vælge en parfume til dagen. Forskellen på en deostick og en roll-on er primært, at deostick'en er tør, hvilket for nogen gør det lettere at påføre den ønskede mængde deodorant.

  Mont Blanc, Ralph Lauren eller Lancôme?

  Hvem end, der har lavet din favorit-deostick, så kan filter-søgningen hjælpe dig. Vælg dine favorit-brands under "Mærker", så det er lettere at finde yndlingsduften.

 • Roll-on

  Hold dig velduftende dagen igennem med roll-ons fra Sallings onlineshop. Se vores udvalg her på siden og læs nærmere om de forskellige produkter.

  Hvad er fordelen ved roll-on?

  Den mildere parfumeduft fra en roll-on end en deospray gør det nemmere at bruge den helt rigtige eau de parfum til dagen. I modsætning til deosticks er roll-ons et flydende produkt, så den efterlader en følelse af fugt på huden - hvilket kan være en stor del af følelsen af renhed.

  Leder du efter en bestemt roll-on?

  Hvis du leder efter en bestemt roll-on, så kan vores filter-søgning være en stor hjælp. Vælg eksempelvis roll-ons fra Clarins, Biotherm eller Lancôme for at se en mere overskuelig liste.

pr. side
Viser 1 - 60 af 84
Viser 1 - 60 af 84