Filter-søgning

(3 produkter)

Pris

198 - 660 kr

Land

Lagringstid

Cognac

I 00'erne opstod en tendens i musikbranchen for at nævne cognacproducenter i musiknumre. Det fik salgstallene til at stige markant, og det var nu ikke længere kun en drik forbeholdt det bedre borgerskab, mænd og kendere. Cognacen fik på rekordtid kultstatus, og blev i stor stil brugt til cocktails på barer verden over. I dag sælges en god blanding af ældre og meget markante cognacer stadig, med henblik på den rene smagsoplevelse, uden andre tilsatte ingredienser. Dette er typisk også denne type cognacer vi har i sortimentet hos Salling, hvor du bl.a. finder flasker af den populære producent Hennessy. Se vores udvalg af smagfulde cognacer her.

Kvalitetsbetegnelser
Inden for cognac benyttes officielle kvalitetsbetegnelser, som hænger sammen med hvor længe de er fadlagret:
VS - fadlagret i min. 3 år. V.S. står for "Very Special" - Se udvalg
VSOP - fadlagret i min 4½ år. V.S.O.P. er en forkortelse for Very Special "Very Special(superior) Old Pale" - Se udvalg
XO - fadlagret i min. 10 år, dog ofte længere. Forkortelse for "eXtra Old" - Se udvalg

Hvor længe en Cognac har været fadlagret har stor betydning for dens kvalitet. Således stopper udviklingen af cognac'en når den tappes på flaske.

I 00'erne opstod en tendens i musikbranchen for at nævne cognacproducenter i musiknumre. Det fik salgstallene til at stige markant, og det va Mere

Cognac Der er 3 varer

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • 659,00 kr

  Delamain "Pale & Dry" er en frugtrig og delikat Cognac med en eftersmag af vanilje og med en fyldig bouquet. Cognacen blev hædret med en guldmedalje i 2008 ved San Francisco World Spirits Competition.
  659,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 259,00 kr

  Gautier Cognac VS repræsenterer den yngste cognac med sin frugt og blomsteragtigeduft. Ung og afbalanceret nydes Gautier VS ideelt som den er eller i en cocktail. VS Cognac er lagret i minimum 2 år.
  259,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 199,00 kr

  3 Kors er blandet af 25% Grande Champagne og Petite Champagne og 75% Fins Bois cognac. Den er fadmodnet i minimum 2 år. Dyb rav-farve men en livlig, ungdommelig aroma præget af frugt og træk fra den unge Grande Champagne. Blød afrundet smag med en relativt let, frugtagtig finish.
  199,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 3 af 3