Filter-søgning

(2 produkter)

Pris

265 - 290 kr

Land

Brandy

Brandy er en fællesbetegnelse for alle brændevine fremstillet ved destillation af vine, fra hele verden. Jo ældre en brandy er, des mere er der at gå på opdagelse efter. Brandyen er en fantastisk spiritus, som kan nydes i mange sammenhænge. Ingen brandy er ens, men har hver deres helt egen karakter og kraft. Typisk serveres en ældre brandy alene og uden mad, mens de yngre brandys er bedre at servere i selskab med bl.a. fisk, skinke, pølser eller til syrlige desserter med citrusfrugter.

Brandy fra Cognac-distriktet

Har sin egen kategori på salling.dk - her kan du finde Cognac.

Brandy er en fællesbetegnelse for alle brændevine fremstillet ved destillation af vine, fra hele verden. Jo ældre en brandy er, des mere er der Mere

Brandy Der er 2 varer

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • Tilføj
  265,00 kr

  Fremstillet af et blend af Calvados varianter fra Pays d'Auge på 3 til 5 år. Grand Solage kendetegnet ved sin skinnende kobber farve samt sin duft af æble med et strejf af vanilje og egetræ. Dertil er smagen præget af frugtig elegance med flot, lang aromatisk eftersmag.  
  265,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  289,00 kr

  Denne brandy har en rigtig flot gylden rav farve. Denne brandy har en intens aroma der er domineret af frugt og vanilje. På tungen er brandyen dejlig blød og afbalanceret i smagen.
  289,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
Viser 1 - 2 af 2