Zone

Der vises 3 af 3
Filter
Spar 32,49 kr.
Zone
Denmark Rocks Målebæger
129,95 kr.
97,46 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Spar 112,25 kr.
Zone
Denmark Rocks Isspand Med Tang
449 kr.
336,75 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Spar 124,75 kr.
Zone
Denmark Nova Pedalspand
499 kr.
374,25 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Om Zone

Det danske brand, Zone skaber innovative bolig- og badedesigns. Resultatet er funktionelle, nysgerrige og skønne produkter, der udfordrer konventionerne. Udtrykket er ærligt og minimalistisk, og designet er skabt i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv.

Zone har vundet adskillige internationale designpriser, men deres motivationen ligger i passionen for at skabe det enkle og positive. De skaber trends ved hjælp af en stærk og klar tilgang til designet.

Zone har gennem tiden skabt populære og genkendelige serier heriblandt Singles, Ume, Classic og Nova, som er blevet et varetegn for Zone. Med former, farver og designs, der hver skaber individuelle og karaktiske udtryk, har serierne gjort sig synlige i de danske hjem.

Zone på Salling.dk

Zone står bag alt fra køkkengrej og tallerkener fra Singles serien til badeværelsesartikler fra Ume og Nova serierne. Gå på opdagelse på Salling.dk, hvor du finder et bredt udvalg af de populære Zone produkter, i højeste kvalitet. Mix og match de forskellige serier.