Filter-søgning

(1 produkt)

Pris

9495 - 9495 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Farve

Verner Panton

Verner Panton var og er af Danmarks allermest indflydelsesrige designere gennem tiden. Det futuristiske møbeldesign i variable materialer brød med normerne for, hvad et godt design kunne være, og Verner Panton opfandt sine egne rammer.

Blandt de berømmede Verner Panton designs er Globen-lampen, som både viser Verner Pantons utraditionelle tilgang til design, og som giver et fatastisk lys.

Verpan har som mission at genoplive de mange skjulte skatte i Verner Pantons gemmer, så en ny generation kan få glæde af en helt unik designers vision.

Verner Panton var og er af Danmarks allermest indflydelsesrige designere gennem tiden. Det futuristiske møbeldesign i variable materialer brød med...

Mere
Verner Panton

pr. side
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Mest populære
  • Tilføj
    9 495,00 kr

    Globe lampe fra Verner Panton. Globen er en smuk og elegant lampe designet af den berømte Verner Panton, lampen er eftertragtet på grund af det særpræget og lidt specielle design -samtidig med at den giver et fantastisk lys fra sig. Lampen er produceret i transparent akryl, med fem reflektorer i standset aluminium og lakeret finish i hvid, blå og orangerød.
    9 495,00 kr
    Afsendes om 1-3 hverdage
Viser 1 - 1 af 1 resultat