Filter-søgning

(52 produkter)

Pris

195 - 2240 kr

Type

Overordnet kategori

Underkategori

Vis alle

Underordnet kategori

Vis alle

Farve

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Tommy Hilfiger

Amerikanske Tommy Hilfiger er en berømt designer, der er kendt for at lave tøj, der har et lækkert klassisk snit. Hilfiger står for individualitet, sammenhold, originalitet og selvtillid.

Tommy Hilfiger er et af verdens førende brands indenfor design og er internationalt anerkendt for at indfange essensen af ​​klassisk amerikansk cool afslappede stil med et twist.

Tommy Hilfiger er grundlagt i 1985.

Foruden tøj til kvinder, mænd og børn producerer mærket bl.a. fodtøj, solbriller, undertøj, boligudstyr, ure, lækre plejeprodukter og parfumer til både mænd og kvinder. Duftene er produceret af superlækre ingredienser, frugt ekstrater og krydderier, hvorfor dufttonerne er behagelige og virkelig dejlige at have på.

I Salling har vi produkter fra Tommy Hilfiger indenfor stort set hele sortimentet: ure, strømper, solbriller, tøj, dufte o.s.v. På Salling.dk finder du et udvalg af de skønne dufte fra Tommy Hilfiger; deodoranter og Eau de Toilettes til ethvert formål.

Amerikanske Tommy Hilfiger er en berømt designer, der er kendt for at lave tøj, der har et lækkert klassisk snit. Hilfiger står for...

Mere
Tommy Hilfiger

pr. side
Viser 1 - 53 af 53
Mest populære

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 53 af 53