Filter-søgning

(1 produkt)

Pris

895 - 895 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Stauning Whisky

Stauning Whisky er den eneste aktive danske whiskyproduktion, der bruger dansk byg og rug, som de selv malter, og samtidig bruger kobber pot stills til destillationen.

Hos Stauning Whisky har de stor respekt for verdens bedste whiskyproduktion i Skotland og følger derfor deres historiske produktionsprincipper. Derved sikrer Stauning Whisky, at deres whisky bliver helt unik - Både den eneste af sin slags og samtidig en whisky af høj kvalitet med karakter og historie. 

Bag Stauning Whisky står ni mænd med en interesse og passion for lave en dansk single malt whisky. Teamet er en blandet flok med så forskellige baggrunde som ingeniør, lærer, kok, slagter, pilot og læge og et aldersspænd fra først i 30’erne til først i 60’erne.

”Vores forskelligheder har været en stor styrke i arbejdet med at skabe et whiskydestilleri helt fra bunden af.”

Stauning Whisky er den eneste aktive danske whiskyproduktion, der bruger dansk byg og rug, som de selv malter, og samtidig bruger kobber pot...

Mere
Stauning Whisky

pr. side
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Mest populære
  • Stauning Peated er en Single Malt Whisky, der appellerer til Islay-fans. (Islay = område i Skotland). Det røgede karakteristika stammer fra at have tørret og røget den maltede byg med tørverøg fra tørv opgravet ved Klosterlund Museum (v. Store Bølling Sø). Stauning...
    895,00 kr


    Kan kun købes i stormagasinerne
Viser 1 - 1 af 1 resultat