Filter-søgning

(5 produkter)

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Vis kun varer på tilbud

Sardus Pater

Sardus Pater er et stort veldrevet kooperativ, som befinder sig på den lille ø Sant'Antioco lige syd-vest for Sardinien. Blev etableret i 1949 og påbegyndte sin drift i 1955. Henover årene har antallet af andelshavere udviklet sig til i dag 280 med ialt ca. 300 ha jord tilplantet med vinstokke, som er fordelt over hele Syd-Sardinien.

Det er især rødvinsdruen Carignano, der har sat Sardus Pater på det internationalt anerkendte vinkort. Og især de godt 80 år gamle vinstokke på øen Sant'Antioco giver år efter år supervine. Senest markeret ved, at "Arruga" 2009 i Gambero Rosso 2015-udgaven opnår de fantastiske 3 glas, hvilket er 7. år i streg, at Sardus Pater opnår at få rated en vin til glas.

Herudover anbefales at besøge Sardus Pater's hjemmeside, hvor tildeling af ratings næsten ingen enden vil tage. Sardiniens øvrige lokale druer dyrkes naturligvis også: Hvor skal nævnes Cannonau og Vermentino - og sidstnævnte i luksusversionen "Lugore".

Sardus Pater er et stort veldrevet kooperativ, som befinder sig på den lille ø Sant'Antioco lige syd-vest for Sardinien. Blev etableret i 1949 og...

Mere
Sardus Pater

pr. side
Viser 1 - 5 af 5
Mest populære
Viser 1 - 5 af 5