Filter-søgning

(4 produkter)

Pris

358 - 699 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Patron

Patron

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
Mest populære
 • Tilføj
  499,95 kr

  Den krystalklare kvalitetstequila Patron Silver er en af favoritterne for tequila-afficionadoer verden over. Med strejf af eg kombineret med en tequila, der lander silkeblødt på tungen er Patron Silver svær at komme udenom. Det er en perfekt tequila til cocktails, men også en udsøgt nydelse alene eller med is.
  499,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  359,95 kr

  Pyrat XO Reserve en en kompleks men blød blanding af forskellige udvalgte typer lagret rom, der til sammen skaber en særdeles elegant mellemfyldig rom, som fremstår med en flot gylden farve. Rommen har en blød aroma med et friskt hint af appelsin, mens den lange smag især afspejler nuancer fra fadlagringen.
  359,95 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  599,00 kr

  Patron Reposado Tequila bliver i gennemsnit lagret 6 måneder på egetræsfade og har smagen af egetræ, som man kender den fra den langtidslagrede Patron Añejo, men har også smagstræk fra en ren Silver Tequila. En tequila der kan nydes alene, men også er fremragende i f.eks. en Margarita.
  599,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  698,00 kr

  Patron Añejo Tequila er en udsøgt blanding af largrede tequilaer. Alle tequilaerne er lagret på små, hvide egetræsfade i minimum 12 måneder, men visse væsentligt længere - forskellige fremstillingsmetoder og forskellig lagringstid på tequilaerne giver Patron Añejo sit distinkte og ekstraordinære udtryk.
  698,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
Viser 1 - 4 af 4