Rivegilde - spar op til 60% - shop nu

Log ind
Kurv

New Line

2 produkter

2 produkter

Spar 17,50 kr.
47-50
New Line

Base Socklet

52,50 kr.
70 kr.
t.o.m 08-10-23
Fri fragt over 399 kr
Spar 17,50 kr.
43-46
New Line

Base Socklet

52,50 kr.
70 kr.
t.o.m 08-10-23
Fri fragt over 399 kr

Om Newline

Historien om Newline går tilbage til 1981, hvor Helge Petersen, som har en baggrund fra det danske Jægerkorps, undrede sig over, hvorfor hans hans dragt blev våd, når han sprang med faldskærm, men selve faldskærmen forblev tør. Denne undren førte til Helges første funktionelle løbesæt lavet af stoffet fra hans faldskærm. Med hans baggrund fra Jægerkropset, mangeårige løbeerfaring og fokus på miltærteknisk præcision skabte han et innovativt sortiment af funktionelle produkter med fokus på detaljer og komfort. Dette er stadig en del af Newlines DNA.

 

Funktionelt og moderigtigt løbetøj

Fra Newline finder du løbetøj til både herrer og damer og med arven fra det danske Jægerkrops, er funktionaliteten en selvfølge, som der ikke bliver gået på kompromis med. Under designet bliver der altid taget hensyn til følgende funktionelle parametre: vind-og vandresistens, køling- og varmeeffekt, svedtransport og åndbarhed. Selvom komfort og funktionalitet har en førsteprioritet, arbejder Newlines tekniske designere også tæt sammen med farve- og trendeksperter under hele processen for sikre et flot æstetisk udtryk, som tager udgangspunkt i de nyeste modetrends.

 

Hver år lanceres en ny kollektion med fokus på funktionalitet med den nyeste teknologi og et fashionabelt look. Derudover tilbyder Newline et stort udvalg af basisprodukter, som også løbende bliver opdateret for at sikre den bedste kvalitet og præstation.  Gå på opdagelse i vores udvalg af løbetøj fra Newline ovenfor.