Filter-søgning

(3 produkter)

Pris

73 - 100 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Farve

L'Oreal

L'Oréal er et af verdens største beauty brands og er især kendt for at lave L'Oréal makeup. L'Oréal blev grundlagt i 1907 i Frankring af Eugéne Schueller. Franske L'Oréal er kendt for fantastisk kvalitet, ekspertice og elegance.

L'Oréal er et af verdens største skønhedsfirmaer og er ejer af en lang række store kendte brands som: Kérastase, Redken, Pureology, Matrix, Maybelline, YSL, Biotherm og Lâncome er alle dele af L'Oréal Group.

L'Oréal er innovativ og trendsættende indenfor hårbranchen, med deres professionelle hårprodukter.
L'Oréal giver muligheden for at få smukt, lækkert, velplejet og glansfuldt hår og de professionelle hårprodukter giver dit hår muligheden for optimal pleje - uanset behov.

L'Oréal er et af verdens største beauty brands og er især kendt for at lave L'Oréal makeup. L'Oréal blev grundlagt i 1907 i Frankring af Eugéne...

Mere
L'Oreal

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
Mest populære
 • 74,95 kr

  Triple Active Day fra L’Oréal er en dagcreme, som går ind og beskytter og fugtiggør huden. Cremen har en fin struktur, som er beriget med Glycerin og E-vitamin, hvilket giver den gode fugtighed og det sunde look.
  74,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 99,95 kr

  Voluminous 4x mascara fra L'Oreal giver dine vipper op til 60 % synligt længere vipper og samtidig tilfører den en flot intensitet til vipperne. Ved brug af denne mascara er der to trin: 1. Påfør den styrkende Ceramide R base. 2. Påfør selve mascaraen, som giver et særligt intenst look.
  99,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 99,95 kr

  Voluminous x5 mascara fra L'Oreal giver vipperne op til 70% synlige længere vipper og tilfører samtidig en flot intensitet til vipperne.
  99,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 3 af 3