Filter-søgning

(0 produkt)

Il Fornaio

Il Fornaio er 100 % økologiske brød kun lavet på de bedste, simple og gode råvarer og lækre kompromisløse delikatesser. Il Fornaio betyder 'Manden ved stenovnen', men det er længe siden Il Fornaio kunne nøjes med en mand til at betjene ovnen - faktisk helt tilbage til, da det hele startede på Era Ora i 1985. Grundlæggerne hentede bagersvende op fra hjemegnen i Perugia, som nu arbejder i Danmarks første og eneste 100 % italienske stenovnsbageri.

Il Fornaio er Danmarks kompromisløse mad univers, som giver dig fremtidens smag af Italien. Tomater plukket ved solnedgang. Fuldkornsris, der dufter af sandeltræ, og italiensk brød med sej krumme og sprød skorpe direkte fra stenovnen. Mød Il Fornaio FoodPeople, et italiensk mad-univers og bageri med base i København, drevet af ildsjæle, der vil give danskerne appetit på Italien og det gode brød. Håndværk og menneskelig erfaring er drivkraften bag Il Fornaio, hvor sydens smag kombineres med nutidens ønsker om fuldkorn og økologi.

Il Fornaio er 100 % økologiske brød kun lavet på de bedste, simple og gode råvarer og lækre kompromisløse delikatesser. Il Fornaio betyder 'Manden...

Mere
Il Fornaio

Ingen varer for denne producent.