Filter-søgning

(4 produkter)

Pris

28 - 1200 kr

Type

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Farve

Herstal

Herstal startede med at producere halogenbelysning, men kombinerer i dag det skandinaviske minimalistiske design med deres viden om behagelig og blød lyssætning. Gulvlamperne er eksempelvis designet, så de let kan flyttes hen til dér, hvor de skal bruges, mens skærmningen af lyset sikrer, at også sparepærer giver et rart lys i hjemmet.

Herstal Grass Pendel er designet, så der kommer et meget interessant lysspil, samtidig med at lampen er dekorativ, selv når lyset er slukket.

Herstal er stadig mest kendt for at producere lamper og udendørsbelysning, men de gode erfaringer fra lysdesign bruges i dag også til en lang række andre produkter - fra knive til krukker, fra fyrfadsstager til frokosttallerkener - og altid med et velfungerende samspil mellem det funktionelle og det æstetetiske.

Herstal startede med at producere halogenbelysning, men kombinerer i dag det skandinaviske minimalistiske design med deres viden om behagelig og...

Mere
Herstal

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
Mest populære
  • Tilføj
    1 199,00 kr

    Den hvide Herstal Spirit bordlampe udgør, med sit elegante design, den perfekte belysning til skrivebordet. Lampen indgår i Spirit-serien, der også omfatter pendler samt gulv- og væglamper, der kan kombineres for et fuldendt udtryk.
    1 199,00 kr
    Afsendes om 1-2 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 4 af 4