Filter-søgning

(2 produkter)

Pris

1248 - 5320 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Hennessy

Hennessy destilleriet blev grundlagt i byen Cognac af Richard Hennessy i 1765. I 1971 blev hennessy slået sammen med Moët et Chandon, som igen senere slog sig sammen med Louis Vuitton, og de dannede virksomheden LVHC. Hennessy er i dag kendt som en af de mere eksklusive cognacmærker, som altid er garant for høj kvalitet.

Blandt Hennessys mest populære flasker finder man den navnkundige Hennessy Paradis, med sin glatte fornemmelse, den fulde krop og en utrolig lang eftersmag. Cognacen er af mange opfattet som verdens bedste - så forskellige folk som 2Pac og Kim Jong-Il har delt denne opfattelse.

Hennessy destilleriet blev grundlagt i byen Cognac af Richard Hennessy i 1765. I 1971 blev hennessy slået sammen med Moët et Chandon, som igen...

Mere
Hennessy

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
Mest populære
 • Tilføj
  1 249,00 kr

  Det første du dufter ved XO, er en duft rig på tørrede frugt, som udvikler sig til noter af chokolade og sort peber, dæmpet af kanel, nellike og kardemomme. Smagen er af tørret frugt og chokolade, som er elegant og robust, som giver en balance og rundhed. Smagen understreges af styrken af peberet noter og vegetabilske dufte fra eg. En eftersmag i de...
  1 249,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  5 320,00 kr

  Aromaen er kompleks og meget rig på et panel af lækre dufte. Den blomsteragtige aroma blødgører den krydrede note. Der er en strejf af honning, tøffel og flere små hints af kardemomme og kanel, samt aroma af kandiserede frugter.
  5 320,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Viser 1 - 2 af 2