Helly Hansen

1 produkter

1 produkter

Gå til side
ud af 1
Produkter pr. side:

Om Helly Hansen

Helly Hansen startede tilbage I 1877, da den norske kaptajn Helly Juell Hansen savnede en bedre måde at holde sig beskyttet fra det barske vejr til søs. Efter at have udviklet den første vandtætte jakke med stor succes, grundlagde kaptajn Hansen og konen Margrethe virksomheden Helly Hansen, som specialiserede sig i at producere vandtætte oilskin-jakker, bukser, sydvests og presenning af groft linned svøbt i linolie. En bragende succes var født! Helly Hansen gear bliver i dag anvendt af professionelle på havet, på ski, i bjergene og på byggepladser verden over, og det er ikke tilfældigt. Med mere end 140 års erfaring er Helly Hansen en af markedets førende producenter af udendørs sportstøj.

Professionelt skitøj

Helly Hansen er især kendt for det brede udvalg af skitøj. Som et af det mest anerkendte ski-mærker for professionelle, bliver Helly Hansens produkter forhandlet i mere end 200 skiresorts over hele verden, og de bruges af mere end 55.000 professionelle skiløbere. Uanset om du er på udkig efter en vindtæt skijakke, et par komfortable skibukser eller noget lækkert skiundertøj i bomulds-kvalitet, finder du det på salling.dk.

Regntøj

For 140 år siden revolutionerede den norske kaptajn tekstilindustrien ved at udvikle en vandtætte jakker og bukser. Regntøj er stadig en del af Helly Hansens brandets DNA. Helly Hansens tilbyder noget af markedets bedste regntøj, der både er stilfuldt og funktionelt. Alle Helly Hansens regnjakker har en god åndbarhed, er hurtigttørrende og DWR-behandlede, hvilket sikrer en stærk vandtæthed. Se vores online udvalg af regnbukser og regnjakker fra Helly Hansen ovenfor.