Filter-søgning

(374 produkter)

Pris

0 - 1600 kr

Type

Vis alle

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Vis alle

Farve

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

HAY

Hay Plus PlaidHAY arbejder målrettet på at få energien, innovationen og gejsten fra 1960'ernes og 1970'ernes danske møbeldesign tilbage i en moderne udgave. 

HAY arbejder både på at pleje de eksisterende talenter, og at fremelske nye generationer af designere, som formår at skabe godt og tidløst design til en rimelig pris med respekt for miljøet, og at kombinere mode og arkitektur: Innovationen fra tøjdesignernes verden skal kombineres med det stringente fokus på funktionalitet, som man kender fra arkitekturens verden.

Siden oprettelsen i 2002 har HAY i samarbejde med nogle af verdens bedste designere - nye såvel som etablerede - med at få innovative idéer, der kan omsættes til de perfekte møbler til både den moderne arbejdsplads og de moderne hjem.

I HAY's store sortiment finder man blandt andet et stort udvalg af sengetæpper, pyntepuder og urtepotter. Men ethvert af hjemmets rum vil blive lidt mere stilfuldt med varer fra HAY's sortiment.

Hay Plus PlaidHAY arbejder målrettet på at få energien, innovationen og gejsten fra 1960'ernes og 1970'ernes danske møbeldesign tilbage i en moderne...

Mere
HAY

pr. side
Viser 1 - 60 af 376
Mest populære
Viser 1 - 60 af 376