DanaDream

Der vises 0 af 0
Filter
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Om DanaDream

"En god nattesøvn burde være en menneskeret". DanaDream er mere end bare puder og dyner.De sørger for at give den optimale sovekomfort, ogvejleder dig på vejen til at finde de bedste dyner og puder for dig. DanaDream er klar over, at alle mennesker er forskellige, og derfor er der også forskel på hvad, der udgør en god nattesøvn. Serien omfatter skønne dyner og puder til store og små, til sommer og vinter, og til kolde og varme dage.

Ergomagic-puder

Ergomagic-serien fra DanaDream, er en serie af ergonomiske puder med en kerne af skum med forskellig støtte, form og blødhed, så du kan finde en pude lige efter dit hoved. Puden former sig efter dig, hvilket gør den til en af de mest personlige hovedpuder.

Kvalitet - Sov trygt

Med DanaDream, kan du på alle måder være tryg ved dine produkter. Certificeringer som Oeko-tex, NOMITE, Downafresh og Downpass er en garanti for, at dine dyner og puder er rene og sikre, og allergikere trygt kan gå til ro. Samtidig kan du være forvisset om, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med al gældende lovgivning for dyrevelfærd og etik.