Filter-søgning

(2 produkter)

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Vis kun varer på tilbud

Coral Coast

Ved bredden af Murray River, ligger vingården Andrew Peace, som har produceret Coral Coast Chardonnay. Fra en ydmyg begyndelse i 1996 med en druehøst på 1711 tons, har Andrew Peace’s vine vokset til at være en af Australiens største familieejede vingårde med en druehøst på over 30.000 tons pr. år.

Vingården er aldeles moderne, drevet med sund forretningssans og der benyttes førsteklasses teknologi. Med denne kombination er det ingen overraskelse, at vingården konsekvent er blandt de 20 største australske eksportører og kan prale med masse priser, tildelt gennem årene. ” Victorian Vineyard of the year” i 1997,”Telstra Small Business of the year” i 1999 og “Emerging Exporter Award” I 2001 er blot nogle af udmærkelserne. Derudover giver det stadig voksende produktsortiment konsekvent medaljer. 

Trods omfanget af den store forretning i dag, er vineriet fortsat en familie affære. I virkeligheden, mener familien Peace at dens succes ligger inden for dens familiebånd.

Ved bredden af Murray River, ligger vingården Andrew Peace, som har produceret Coral Coast Chardonnay. Fra en ydmyg begyndelse i 1996 med en...

Mere
Coral Coast

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
Mest populære
Viser 1 - 2 af 2