Filter-søgning

(3 produkter)

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Vis kun varer på tilbud

Cloudy Bay

Cloudy Bay Vingården blev etableret i 1985 i Wairau Valley, Marlborough. Vingården fik sit navn efter bugten i den østlige udkant af Wairau Valley, som blev navngivet af Kaptajn Cook på sin rejse til New Zealand i 1770. Innovation, ekstrem opmærksomhed på detaljer og regionalt udtryk, er grundstenene i Cloudy Bay vingårdens produktion.

Regionen er unik i sin kølighed og de maritime omgivelser, og nyder de længste solskins timer i hele New Zealand. De Primære vinsorter der produceres er Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir, dertil komme mindre produktioner af Gewurztraminer, Riesling og Pinot Gris.

Cloudy Bay Vingården blev etableret i 1985 i Wairau Valley, Marlborough. Vingården fik sit navn efter bugten i den østlige udkant af Wairau...

Mere
Cloudy Bay

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
Mest populære
 • Tilføj
  279,95 kr

  Vinen har en lys grøn farve og en indbydende duft. Vinen har en aroma af moden fersken og citrus, med en underliggende note af solbærblade og tomat plante krydderi. Smagspaletten er fin dog fyldig, med en let citrus smag og en frisk syrlighed. Der er en tiltrækkende rundhed ved vinen, som afsluttes med en karakteristisk frisk finish.
  279,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  279,95 kr

  Cloudy Bay Chardonnay 2012 har en smuk gylden farve. Vinens duft er en kombination af hvid chokolade, cashew nødder og moden fersken, efterfulgt af dufte af pink grapefrugt og hvide blomster. Smagsnuancerne byder velkommen med en lys syrlig balance af moden nektarin, nougat, og ristet toast. Smagen er intensiv med en indbydende silkeblød finish.
  279,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  379,95 kr

  Cloudy Bay pinot Noir 2011, har en intens rød farve. Den har en kompleks duft af jordbær, jordens svampe og røg. Smagen er fint afbalanceret mellem de røde druers kraftige base, og deres silkebløde top. En diskret kalket tekstur og fin grynet tanniner, indikere at dette er en vin, som vil udvikle sig skønt i flasken over de næste 7-8 år.
  379,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 3 af 3