Filter-søgning

(4 produkter)

Pris

88 - 313 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Cadia

I 1913 etablerede bedstefaderen Vingården Cadia i Verduno, Piemonte. Navnet Cadia stammer fra den navngivne skråning af samme navn, som ligger bakkerne "Monvigliero". I dag styres vinmarkerne af sønnen Giovanni, mens kælderarbejde, salg og administration forestås af Giovanni's barnebarn Bruno,som i dag er ejer af vingården. Bruno's hustru, Mariella hjælper med salg og administration; medens Bruno's bror Piero fungerer som konsulterende ønolog. Til daglig er Piero Chef-ønolog af det store velrenomerede cooperativ:Cantina del Nebbiolo.

Cadia råder over 12 ha vinmarker, hvorfra produceres de kendte Piemonte-vine bl.a.: Barolo, Nebbiolo d'Alba og Barbera d'Alba. Vinene fra Cadia kendetegnes ved ekstrem høj kvalitet grundlagt ved til stadighed at holde høstudbyttet nede på Barolo-niveau (ca 50 hl/ha) for ALLE produkter. Herudover rundes produktion af med et gedigent kælderarbejde. Der produceres kun knap 100.000 flasker vin om året.

I 1913 etablerede bedstefaderen Vingården Cadia i Verduno, Piemonte. Navnet Cadia stammer fra den navngivne skråning af samme navn, som ligger...

Mere
Cadia

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
Mest populære
 • Tilføj
  89,95 kr

  Denne Sauvignon Blanc har karakteristiske noter af hyld og en delikat smag af fersken med afsluttende noter af nødder. 
  89,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • Tilføj
  137,95 kr

  Farven er rød med orange nuancer. - Duften er eksplosiv og kompleks med noter af blomme, tobak og mørke bær. Disse delikate duftindtryk gentager sig i smagen, som desuden er uhyre harmonisk med syre og krop. Desuden opleves en perfekt harmoni mellem Nebbiolo-druens tanniner og de søde tanniner fra fadlagringen med supplement af noter af vanille.
  137,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • Tilføj
  89,95 kr

  Farven på denne Cadia Barbera d'Alba DOC er intens, rubinrød med violette nuancer. Duften er delikat og kompleks med en palette af krydrede aromaer. Smagen er perfekt afbalanceret mellem frugt og noter fra fadlagringen, syre og krop. Smagen opleves desuden lang og vedholdende.
  89,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • Tilføj
  312,00 kr

  Farve: Granatrød med orange reflekser. Duft: Delikat, intens med en bred palette fra læder over roser til moden rød bærfrugt. Smag: Elegant, afstemt tannin, fyldig og med delikate noter af chocolade og i den vedholdende eftersmag noter af lakrids.
  312,00 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
Viser 1 - 4 af 4