Filter-søgning

(2 produkter)

Pris

218 - 299 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Bulleit

I 1987 besluttede Thomas E. Bulleit, Jr., inspireret af sin tip oldefar Augustus Bulleit, at starte Bulleit Distilling Company og genskabe den legendariske Bulleit Bourbon.

I dag destilleres og aldres Bulleit Bourbon efter Bulleit familietraditionen. Et højt indhold af rug giver en fed, krydret karakter med en udpræget glat, ren finish. Kentucky kalkstensfiltreret vand bidrager til den usædvanlige glatte smag og giver bourbon sin karakter, mens forkullede amerikanske egetræsfade bidrager med en røget finish.

Our aging philosophy is simple: we wait until our bourbon is ready.

Mere
Bulleit

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
Mest populære
 • Tilføj
  219,00 kr

  Bulleit Bourbon er en kulturhistorisk bourbon - en small batch whiskey, som på original vis destilleres og lagres i små portioner. Som fade anvendes amerikanske egetræsfade. Bulleit Bourbon, selvudnævnt “Frontier Whiskey”, giver dig blot ved synet lyst til at bide proppen af og drikke direkte fra flasken på ægte cowboymanér.
  219,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  298,00 kr

  Bulleit Rye er en small batch rye whisky med en ganske særlig krydret smag og kompleksitet. Opskriften består af 95 % rug og 5 % maltet byg. Dette gør Bulleit Rye til en af de whiskyer på markedet med det højeste indhold af rug. Bulleit Rye anvender ligesom Bulleit Bourbon kalkstenfiltreret vand, hvilket bidrager til den...
  298,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Viser 1 - 2 af 2