Bobbi Brown intensive skin serum foundation SPF40, 5 honey 30 ml

Vis stort billede Tilføj
Bobbi Brown intensive skin serum foundation SPF40, 5 honey 30 ml

445,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Intensive skin serum foundation fra Bobbi Brown skaber en sund og smuk hud. Den effektive formel indeholder litchi-, bambusgræs- og svampeekstrakt, der giver huden fornyet energi. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud. Den silkebløde formel glider let over huden med en fejlfri og naturlig finish. Du kan forvente øjeblikkelige resultater og kontinuerlig forbedring. Velegnet til normal og tør hud - til alle, der ønsker de plejende egenskaber fra en serum, samt en fejlfri og naturlig finish fra Bobbis foundations.

Flere detaljer

Mere info
Hvad gør produktet unikt: Den avancerede formel behandler huden i dybden med en effektiv kombination af serumingredienser. Styrker og støtter celleprodukter og indeholder aldersforebyggende ingredienser, der giver en glattere og fastere hud med fornyet elasticitet. De ultrafine pigmenter skjuler skønhedsfejl uden at lægge sig i de fine linjer. Indeholder også solfaktor, der forebygger solskader.

Påføring: Ryst først flasken. Træk pipetten halvvejs ud. Tryk på pipettebolden, før pipetten helt ind i flasken og giv slip. Fjern pipetten fra flasken, og tryk på pipettebolden for at dosere foundation på håndryggen eller en pensel. Påfør foundation omkring næse og mund samt på områder med rødme eller ujævnheder. Ton farven ud med en Foundation Brush, makeupsvamp eller fingerspidserne.

PRODUKTDETALJER
Reference

716170144986

Hudtype

Tør

Hudtone

Mørk

Solfaktor

SPF 40

Bobbi Brown intensive skin serum foundation SPF40, 5 honey 30 ml Bobbi Brown