Filter-søgning

(6 produkter)

Pris

88 - 250 kr

Land

Brændevin og Snaps

Snaps (eller akvavit) er den mest udbredte form for brændevin i Danmark, men i kategorien Brændevin kan du også finde fransk Calvados og Eau de Vie, brændevine fra navnkundige Angostura, og fra de danske himmelstrøg byder vi på Brænderiet Enghavens delikate frugtbrændevine.

Leder du efter andre brændevine?

Flere brændevine har deres egen kategori, se:

Snaps (eller akvavit) er den mest udbredte form for brændevin i Danmark, men i kategorien Brændevin kan du også finde fransk Calv Mere

Brændevin og Snaps Der er 6 varer

pr. side
Viser 1 - 6 af 6
 • 139,95 kr

  Samsø Solbær-Snaps er en mild, blød og rund snaps, der er yderst velegnet til aperitif, ost og desserter. Fremstillet af udvalgte Samsøkartofler og sat af økologiske solbær af sorten Ribes Nigrum. Uden kunstige smags- eller farvestoffer. Nydes kølig 5-8 grader.
  139,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 179,95 kr

  Calvados Fine produceres ved knuse æbler og presser dem til æblejuice, som igennem en naturlig gæringsproces omdannes til cider og derefter destilleres til Calvados. Calvados destilleres igennem en kontinuerlig destillation og lagres i minimum 2 år på små egetræsfade. Der går ca. 6 kilo æbler til 70 cl Calvados Coquerel Fine.
  179,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 89,95 kr

  Denne bitter har en klar og usædvanligt kompleks smag, der giver en imponerende dybde til især rombaserede cocktails. Den bitre smag forsvinder, idet Orange Bitters tilsættes mad og drikke, hvorefter smagsindtrykket består af unikke lokale urter og krydderier samt en tør og intens smag af appelsinskal.
  89,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 249,95 kr

  Denne fyldige dram er destilleretmed rav, enebær, porse, stjerneanis og honning. Den er efterfølgende lagret på skallen fra klementiner og lakridsrod. Navnet "Herman" har den fået fra Herman Salling, der førte Salling butikkerne frem til det eksklusive niveau, de er på i dag. Nyd gerne drammen til en brunch med venner og familie eller til et solidt oste-...
  249,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 139,95 kr

  Samsø Havtorn-Snaps er særdeles velegnet til desserter is og kager. Let sød-syrlig snaps fremstillet af bær fra havtorn, også kaldet "Nordens citron". Uden kunstige smags- og farvestoffer. Ufiltreret.
  139,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 139,95 kr

  Samsø Blåbær-Snaps er en mild, let tør, men frugtsmagende snaps velegnet til at nyde som aperitif, til mørk chokolade og desserter. Lagret på egetræsfad i min. Tre måneder for at afrunde smagen. Uden kunstige smags- eller farvestoffer. Ufiltreret. Nydes kølig 5-8 grader.
  139,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
Viser 1 - 6 af 6