Filter-søgning

(2621 produkter)

Pris

13 - 9995 kr

Brand

Vis alle

Farve

Vis alle

Materiale

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Boligindretning

Hos Salling finder du altid et bredt udvalg af spændende varer til boligen. Gå på opdagelse i vores store boligunivers, og lad dig inspirere af vores store sortiment, som hver sæson udvides med nye og spændende varer, alt fra boligtilbehør til haveartikler. God fornøjelse.
Hos Salling finder du altid et bredt udvalg af spændende varer til boligen. Gå på opdagelse i vores store boligunivers, og lad dig inspirere af vor Mere

Boligindretning Der er 2621 varer

Underkategorier

 • Boligtilbehør
  Bliv inspireret af vores store udvalg indenfor boligtilbehør. Vores sortiment byder på alt fra billedrammer over indramning af dine familiefotos til friske og smarte pyntepuder til sofaarrangementet.
 • Børneværelse
  Salling bestræber sig hele tiden på, at du som kunde finder et bredt og varieret udvalg hos os. Til børneværelset finder du masser af spændende varer, som vil gøre børneværelset til noget helt specielt. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find lige de varer du har brug for.
 • Entré og garderobe
  Salling forhandler masser af spændende varer til din entre og garderobe. Lad dig inspirere af vores udvalg, og giv din entre et nyt og moderne touch.
 • Haven
  Hos Salling finder du et bredt udvalg af varer til havebrug. Hvad end du er på jagt efter foderkugler eller urtepotter, har Salling lige det du står og mangler. Udvalget kan skifte i løbet af året, og nye varer kommer til, som vores dygtige indkøbere finde nye og spændende varer, som du ikke kan undvære i haven. Gå på opdagelse i vores udvalg og lad dig inspirere - God fornøjelse.
 • Kontor
 • Lamper

  Det danske klima og vores livsstil gør, at vi bruger en stor del af vores tid indendørs, og vi stiller derfor store krav til vores indendørs belysning; lamperne skal både være smukke i sig selv og tjene som en behagelig lyskilde, der giver velafbalanceret lys - ikke så skarpt, at det bliver ubehageligt, men heller ikke så dæmpet, at det er svært at se klart. De store krav, vi stiller til vores lys har været med til at sikre, at dansk design er blevet et stærkt varemærke indenfor belysning - mærker som Frandsen Lighting, Muuto og Herstal har stærk international genklang. De øvrige skandinaviske lande har et lignende indendørsliv, og svenske Belid er et eksempel på den samme vægtning af indendørs belysning. 

  Find klassiske, moderne og særprægede lamper hos Salling. Vi bestræber os på, at du som kunde altid finder nye og spændende varer, som passer ind i din bolig. Vi forhandler derfor både gulvlamper, bordlamper, pendler/loftlamper og væglamper, så du altid har muligheden for at finde netop den lampe der passer til dit behov.

 • Møbler
  I Sallings sortiment af møbler finder du her alt fra den populære og klassiske Stokke stol fra Trip Trap til hylder fra Vipp. Sortimentet ændres løbende som nye og spændende varer kommer på markedet.
 • Soveværelse
  Lad dig inspirere af vores store udvalg inden for artikler til soveværelset. Salling forhandler alt fra sengesæt til vækkeure. Gå på opdagelse og finde lige de varer der passer bedst ind i dit hjem. God fornøjelse.
 • Sæson
  Salling bestræber sig hvert år på, at vores kunder kan finde en masse spændende pynt til påske og jul. Lad dig inspirere af de mange nye varer der hvert år pryder vores sortiment. God fornøjelse.
 • Toilet og bad
  Salling forhandler et bredt udvalgt af toilet- og badeartikler til boligen. Du finder alt fra elartikler til tandkrus.
 • Fitnessrum

  Her finder du fitnessudstyr til både styrke, ballance, smidighed og konditionstræning. Vores fitness-sortiment spænder over en række anerkendte brands, hvor du blandt andet finder Casall, Aserve og Nike. 

pr. side
Viser 1 - 60 af 2621