Mill & Mortar Minikværn med keramisk kværn, højglans akryl

Vis stort billede
Mill & Mortar Minikværn med keramisk kværn, højglans akryl

69,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med flere forskellige slags pebre i køkkenet og på spisebordet skal der også det rette værktøj til. Derfor er en lille kværn eller gerne flere på række, den helt rigtige måde at præsentere sit peber på. MINI” er specielt designet til Mill & Mortar. Den højglanssorte minikværn er – trods prisen – forsynet med keramisk kværn. Kværnen er velegnet til laserengravering af for eksempel firmalogo.

Kværnen er ca. 8 cm. høj. I alle Mill & Mortar's peberdåser ligger et lille klistermærke i samme farve som etiketten til mærkning af din kværn eller krydderidåse

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175199014

Mill & Mortar Minikværn med keramisk kværn, højglans akryl Mill & Mortar