KitchenAid Artisan standmixer m/løftearm, sort

Vis stort billede
KitchenAid Artisan standmixer m/løftearm, sort

7 999,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Artisan Mixer m/løftearm fra KitchenAid. En avanceret køkkenmixer der nemt kan klare et utal af opgaver i køkkenet. Mixeren kombinerer på bedste vis et imponerende design med funktionalitet og kraft, hvilket bl.a. afspejles af den ekstra kraftfulde motor på 500 Watt, og den store 6,9 liters stål-skål. Artisan mixeren har 1,3 Hk og bundtræk på 7,4 nm. Maskinen leveres med robust tilbehør i rustfrit stål, som tåler maskinopvask. Det specielle ellipseformede piskeris har 11 tråde, og er designet så det fylder meget i skålen - og derved sikrer hurtig og effektiv piskning. Motoren har 10 hastigheder og kører altid på fuld effekt, hvilket sikrer en stabil hastighed selv når den eksempelvis ælter tung dej. 

Flere detaljer

Mere info

Maskinen har desuden et optimeret gearsystem der sørger for, at mixeren kører behageligt og stille. Hele maskinen er udført i holdbart metal, og er en holdbar konstruktionen i ét stykke med afrundede kanter, som gør maskinen nemmere at rengøre. 

Artisan Mixer er udviklet til professionelle køkkenfolk og madlavnings-entusiaster, som kun er tilfredse med det allerbedste resultat!

Maskinen måler 41,7 x 37,1 x 33,8 cm, og vejer 13,1 kg. Maskinen leveres med K-spade, dejkrog og piskeris.

PRODUKTDETALJER
Reference

5413184160227

Farve

Sort

KitchenAid Artisan standmixer m/løftearm, sort KitchenAid