Stempelkander

Der vises 22 af 22
BODUM Chambord kaffebrygger, 350 ml, kobber
279 kr.
BODUM Chambord kaffebrygger, 350 ml, krom
279 kr.
Muuto Push stempelkande, grey
699 kr.
Stelton EM Press stempelkande, stål
599 kr.
Stelton EM Press stempelkande, sort
449 kr.
Stelton AJ Cylinda-Line stempelkande, stål
1.299 kr.
BODUM Chambord kaffebrygger, 1,5 liter, krom
499 kr.
BODUM reserveglas stempelkande, 500 ml
89,95 kr.
Spar 100 kr.
BODUM Chambord kaffebrygger, 500 ml, krom
349 kr.
249 kr.
BODUM Pebo vakum kaffebrygger, 8 kopper
549 kr.
BODUM reserveglas stempelkande, 1 liter
129,95 kr.
Rosendahl Grand Cru stempelkande, 1 liter, sort
399 kr.
Stelton EM Press stempelkande, hvid
449 kr.
BODUM Chambord kaffebrygger, 1 liter, kobber
399 kr.
Bredemeijer Lento slow-kaffebrygger, 880 ml
449,95 kr.
Spar 100 kr.
BODUM Chambord kaffebrygger, 1 liter, krom
399 kr.
299 kr.
BODUM reserveglas stempelkande, 1,5 liter
159,95 kr.
BODUM reserveglas stempelkande, 350 ml
89,95 kr.
Spar 500 kr.
KitchenAid Artisan stempelkande, stål
1.299,95 kr.
799,95 kr.
Stelton Theo kaffebrygger, 600 ml, sort
469 kr.
Stelton Theo stempelkande, 800 ml, sort
499 kr.
Spar 399,05 kr.
SOWDEN Softbrew kaffebrygger, hvid
499 kr.
99,95 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Stempelkander

Stempelkanden blev oprindeligt opfundet af italieneren Calimani tilbage i 1933. Det var dog først, da den danske designer Carsten Jørgensen tegnede den ikoniske Bodum stempelkande, at den for alvor slog igennem. Fordelen ved en stempelkande er, at du kan brygge lækker kaffe med friskkvænede bønner på kort tid.

Hvordan brygger man stempelkaffe?

Brug gerne friskkværnede kaffebønner til din stempelkaffe, hvis du vil have den bedste smagsoplevelse, både når det gælder smag og aroma. For at kværne hele kaffebønner kræver det, at du anskaffer dig en kaffekværn. Når du brygger kaffe med en stempelkande, skal bønnerne skal være grovmalede, så kaffen ikke siver igennem filtret.

1. Kom den ønskede mængde kaffe ned i stempelkande-glasset.

2. Kog vandet, og lad det køle i 2-3 minutter, før du hælder det ned i glasset, så vandet får temperatur på mellem 93-96 grader.

3. Hæld vandet over kaffen, og rør rundt med en ske eller rørepind, så kaffen vædes og blandes med vandet.

4. Sæt stemplet i kanden, men lad kaffen trække I ca. 4-5 minutter, før du trykker det ned.

;