Espressokander

Der vises 4 af 4
Bredemeijer Trevi espressokande, 6 kopper
299,95 kr.
Bredemeijer Trevi espressokande, 4 kopper
269,95 kr.
Bredemeijer espressokande, 6 kopper, grå
239,95 kr.
Bredemeijer espressokande, 3 kopper, grå
199,95 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Espressokander

Espressokanden er moderen til espressobrygningen og en autentisk måde, hvorpå man kan brygge en velsmagende espresso. Fordelen ved en espressokande er, at det er en økonomisk løsning, da en kande kan købes til få hundrede kroner. Derudover får du en mere velsmagende kaffe sammenlignet med mange espressomaskiner, da du i stedet for kaffekapsler, som mange maskiner anvender, kan bruge friskmalet kaffe.

Hvordan bruger man en espressokande?

En espressokande består af tre dele: en underdel der fungerer som en vandbeholder, en tragt med indbygget filter og en overdel, hvori den færdige kaffe opsamles.

1. For at brygge espresso med en espressokande fylder du underdelen med vand. På denne sidder en sikkerhedsventil, og når du fylder vand i, skal du fylde op til ventilen.

2. Derefter kommer du tragten ned i vandbeholderen. Det er vigtigt at tragten forbliver tør. Gør den ikke det, skyldes det, at du har puttet for meget vand i underdelen.

3. Herefter kommer du kaffe i tragten. I modsætning til en espressomaskine skal man ikke stampe kaffen, men bare sørge for at det ligger løst nede i tragten.

4. Til sidst skruer du overdelen på vandbeholderen og sætter espressokanden på et blus. Når vandet i underdelen begynder at koge, skabes der et tryk, som tvinger det kogende vand op til det øverste kammer, hvori kaffen opsamles.

Espresso, Americano eller Caffe latte…

Du kan drikke din espresso rent, som den er, eller du kan komme et shot eller dobbeltshot i et kaffekrus og blande det med kogende vand, hvorved det bliver til en Americano. Du kan også lave din egen hjemmelavede Caffe Latte eller Cappuccino ved at hælde et shot eller dobbeltshot med espresso i en kaffekop og toppe det med opvarmet mælk (max. 65 grader), som du har skummet ved hjælp af en mælkeskummer.

;