KitchenAid Artisan standmixer KSM 125, cream

KSM 125 standmixer fra KitchenAid. Multifunktionel køkkenmaskine i et flot, afrundet design. Maskinen har vippehoved, som gør den nem at betjene og rengøre. TIl maskinen medfølger 4,8 liters røreskål i rustfri stål, som gør det nemt både at ælte, røre og blende med 10 forskellige hastigheder. Ét koblingsled gør det desuden nemt at anvende mere end 15 forskellige former for tilbehør. 300 Watt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
4.499,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

Maskinen er fremstillet udelukkende i metal, for god holdbarhed og stabilitet. En solid, robust og pålidelig maskine til mange års brug. Med højtydende motor, som arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem - hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Desuden har maskinen håndbygget teknik, og en gennemsnitlig levetid på 30 år. Inkl. 5 års garanti.

Til standmixeren medfølger; Røreskål på 4,8 liter med ergonomisk håndtag, piskeris med seks tråde til piskning af fx æggehvider, fladt piskeris til tunge blandinger samt dejkrog til gærdeje.

KitchenAid fabrikken blev grundlagt i Michigan USA i 1919 og blev i 1987 opkøbt af Whirlpool. Man producerede fra starten køkkenmaskiner og verdens første mixer til husholdningsbrug blev udviklet. I 1939 udviklede den amerikanske designer Egmont Arens en ny model og designet er stort set uændret den dag idag! Maskinen har gennem tiden fået flere designpriser, og er desuden udstillet på Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

Produktdetaljer

Reference:5413184200794
Farve:Creme
Kapacitet:4,8 liter
Materiale, detaljer:Plastik, metal
Model:KSM 125