GS-1 universalkniv, 23 cm, stål

GS-1 universalkniv fra Global. Kniven med det 11 cm lange blad er et alsidigt redskab, der er et must til ethvert køkken. Det elegant vinklede skaft giver et behageligt greb og sikrer en høj præcision, der gør det nemmere at skære grønsager fint. Den japanske knivproducent er måske bedst kendt for sine tynde klinger fremstillet af de fineste materialer samt for de karakteristiske og ergonomiske håndtag i rustfrit stål. Knivene er produceret helt uden samlinger, derved holdes de nemt rene og bakteriefri. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
829 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

GS-1 universalkniv fra Global. Kniven med det 11 cm lange blad er et alsidigt redskab, der er et must til ethvert køkken. Det elegant vinklede skaft giver et behageligt greb og sikrer en høj præcision, der gør det nemmere at skære grønsager fint. Den japanske knivproducent er måske bedst kendt for sine tynde klinger fremstillet af de fineste materialer samt for de karakteristiske og ergonomiske håndtag i rustfrit stål. Knivene er produceret helt uden samlinger, derved holdes de nemt rene og bakteriefri.
Materialet Cromova 18 stål står for sammensætningen af indholdsstofferne i stålet; Crom, Molybdæn og Vanadium. 18 står for procentdelen af krom i Yoshikins stål.

Produktdetaljer

Reference:4943691701480
Materiale:Stål

ANDRE KØBTE OGSÅ